Annonce
Holstebro

Ro-mesterskab bød på strålende vejr og masser af lokale medaljer: Jeg har ham ovenpå med i min aftenbøn

Fra venstre: Christian Søndergaard, Nikolaj Dalbøl, Simon Mikkelsen og Tobias Kramer vandt guld i deres klasse. Foto: Finn Lyngesen
Holstebro Roklub var vært, da der var årgangsmesterskaber i Roning. Kaproningschef Freddy Quist er stolte af sine roere og den måde, som arrangementet blev afviklet på.
Annonce

Holstebro: Det var årets første regatta.

Derfor var det en flok ivrige roere, som i weekenden dystede på Vandkraftsøen. Cirka 400 deltagere i aldersklassen fra 12 til 17 år fra hele landet var mødt op, og de kunne se det hele gå op i en højere enhed.

- Vi kunne jo ikke have bedt om bedre vejr, og jeg har ham ovenpå med i min aftenbøn. Med hensyn til sikkerheden, så var folk rigtig gode til at holde afstand og vores frivillige gjorde et enormt stykke arbejde, siger kaproningschef i Holstebro Roklub, Freddy Quist.

Det eneste han kunne ærgre sig over var, at der ikke måtte lukkes tilskuere ind ved roklubben, men de blev i stedet henvist til den modsatte bred, hvor de kunne stå med sikker afstand og betragte stævnet.

Annonce

Masser af medaljer

Én ting var alt det rundt om stævnet, som gik helt efter planen. Det skulle vise sig, at der også blev hevet masser af lokale medaljer i land.

Holstebro Roklub kunne notere sig hele ti guldmedaljer, fire sølvmedaljer og tre bronzemedaljer, da strabadserne var overstået.

- Der er ingen tvivl om, at den næste generation er på vej. Vi har virkelig styr på fødekæden, og jeg tror, at nogle af de andre klubber frygter os, siger Freddy Quist, som er overbevist om, at klubben kommer til at dominere DM, som afholdes om fire uger.

De lokale guldvindere

Andreas Bork Kristensen (U12)

Kasper Søndergaard (U13)

Jens Petersen (U14)

Simon Madsen, Jens Petersen, William Ørts og Andreas Bork Kristensen (U15)

Anna Skovdam, Caroline Fredslund Clausen, My Alberte Schärf, Naja Normann Andersen (U15)

Laura Møller og Naja Normann Andersen (U17)

Tobias Kramer og Christian Søndergaard (U17)

Simon Mikkelsen og Christian Søndergaard (U17, uden styrmand)

Laura Møller (U17)

Christian Søndergaard, Nikolaj Dalbøl, Tobias Kramer og Simon Mikkelsen (U17)


Der er ingen tvivl om, at den næste generation er på vej. Vi har virkelig styr på fødekæden, og jeg tror, at nogle af de andre klubber frygter os.

Freddy Quist, kaproningschef i Holstebro Roklub
Annonce
Annonce
Lemvig

Børn formede is til skulpturer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Faerch kæmper om plastprisen

Struer

Værtshuset Bubsi er nu åbent igen

Annonce