Annonce
Sport

Ringsted napper endnu en spiller med Lemvig-rødder

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Annonce

Ringsted: Tidligere på ugen kunne TMS Ringsted offentliggøre, at holdet havde skrevet en to-årig kontrakt med Mark Nikolajsen fra Lemvig-Thyborøn Håndbold og nu har sjællænderne fået papir på endnu en spiller med vestjyske rødder.

Ringsted har underskrevet en to-årig kontrakt med 22-årige Anders Agger, der de seneste to sæsoner har spillet for Nordsjælland, efter han i 2019 forlod Lemvig.

- Anders Agger er en spiller jeg har holdt øje med i nogle år, derfor blev jeg også lidt overrasket over, at Nordsjælland fik ham til klubben for to år siden. Dengang sov vi lidt i timen, men nu kommer han til TMS Ringsted til den kommende sæson, og det glæder vi os til. Jeg tror jeg kan få endnu mere ud af Agger, siger cheftræner Christian Dalmose til klubbens hjemmeside.

Agger har tidligere spillet for Langhøj, NNFH Lemvig, Team Vestjylland, Lemvig-Thyborøn Håndbold, TTH Holstebro og altså Nordsjælland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce