Annonce
Erhverv

Revisionsfirma overtager firma og ansætter ejeren som leder

Partner i Beierholm Lemvig-Thyborøn, Henrik Bjerre,  hilser på bedste corona-vis Britt Fleischer velkommen i virksomheden, efter man har overtaget "Din online Kontorassistent". Pressefoto: Mads Krabbe.
Revisionsfirmaet Beierholm har overtaget erhvervsservice-firmaet "Din online Kontorassistent" - tidligere ejer bliver leder af revisionsfirmaets afdeling for erhvervsservice.

Lemvig: Revisionsfirmaet Beierholm Lemvig-Thyborøn har overtaget virksomheden "Din online Kontorassistent".

Det betyder samtidigt, at indehaver Britt Fleischer fremover bliver leder af Beierholms afdeling for erhvervsservice i Lemvig og Thyborøn.

Britt Fleischer har drevet sin virksomhed som enkeltmandsfirma og har assisteret firmaer med opgaver inden for bogholderi, løn og administration.

Annonce

- Tiden nu er inde til, at jeg gerne vil prøve at være en del af en større organisation, som er på forkant med den teknologiske udvikling inden for mine arbejdsområder. Samtidig har jeg fået mulighed for at prøve nogle nye udfordringer og får en række kollegaer, som jeg har savnet som selvstændig, siger Britt Fleischer.

Beierholm har mærket en stigende efterspørgsel fra både mindre og mellemstore virksomheder, som ønsker at lade deres bogholderi og administration forestå af virksomheden.

- Den udvikling er ikke mindst drevet af, at der lige nu udvikles og tilbydes mange nye digitale løsninger, som ofte giver tidsbesparelser i administrationen. Med Britt får vi mulighed for at udvide denne service, siger partner hos Beierholm, Henrik Bjerre.

Ifølge pressemeddelelsen har Britt Fleischers kunder har taget godt imod overtagelsen, og har valgt at følge med hende til Beierholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce