Annonce
Struer

Renovering af skoler bliver nu igen bragt på banen

Coronakrisen kan nu ende med, at mindre eller måske endda mellemstore renoveringsprojekter bliver fremrykket på skoler i landområderne i Struer Kommune. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Corona-krisen har fået de lokale politikere til at snakke skolerenoveringer, men det er altså ikke de helt store projekter, der er tale om
Annonce

Struer: I et forsøg på at hjælpe et tiltagende corona-ramt erhvervsliv har de lokale politikere nu fået fremlagt en liste over projekter, som måske kan fremrykkes.

Herunder nævnes skolerenoveringer i lokalområderne - et emne, der tidligere har skabt en vis debat.

Men, der er altså ikke tale om at fremrykke de helt store skolerenoverings-projekter, som der i 2022 er afsat 500.000 kroner til at få lavet en nærmere kortlægning af.

- Det er mindre renoveringer på skolerne og energioptimerende tiltag, vi snakker om, forklarer Peter Vestergaard (R), der er formand for børne- og uddannelsesudvalget i Struer Kommune.

Hvor meget, der reelt set er af den slags, får politikerne et mere fyldestgørende overblik over i forbindelse med byrådsmødet i næste uge.

Annonce

Måske lidt mere

Spørger man gruppeformand for Venstre i byrådet i Struer, Mads Jakobsen, der tidligere har meldt ud, at partiet vil arbejde for at finde penge til renovering af skoler i lokalområderne ved forhandlingerne om budget 2021, så kan det måske også blive til lidt mere.

- Det er ting, der i forvejen er i pipelinen, vi her snakker om, men når der bliver kigget lidt nærmere på det, kan det jo godt ske, at der kan gøres noget mere ved en af de fire skoler i landområderne, siger han.

Mads Jakobsen slår fast, at pengene skal bruges fornuftigt i den forstand, at der ikke skal laves mellemstore renoveringer på skoler, som senere skal igennem en helt stor renovering.

Op og ned i denne sag bliver vi alle sammen formentlig klogere på i forbindelse med byrådsmødet i næste uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Annonce