Annonce
Erhverv

Rema 1000 i Struer får ny købmand: Startede som 14-årig ved flaskeautomaten

Troels Kaalund er ny købmand i Rema 1000 i Struer fra tirsdag i næste uge. Arkivfoto
Rema 1000's nye købmand, Troels Kaalund, er måske ny i butikken i Struer, men han har 24 års erfaring fra butikskæden tilsammen

Struer: Tirsdag i næste uge får Rema 1000 i Struer en ny købmand. Han hedder Troels Kaalund, og selvom han bliver den nye mand i Rema 1000 i Struer, så er butikskæden ikke uvant for ham.

Langt fra, faktisk. Han har været i Rema 1000 i Gjellerup uden for Herning de sidste 13 år som købmand.

- Men jeg ville gerne prøve noget nyt, så jeg rykker til Struer. Der skulle ske lidt nyt, syntes jeg, og jeg er meget spændt, siger Troels Kaalund.

Derudover har han været en del af butikskæden, siden han var ganske ung. Faktisk har han ikke været andre steder.

- Jeg startede som 14-årig som flaskedreng i Rema 1000, dengang den lå i Sønderlandscentret i Holstebro. Så har jeg sådan set arbejdet mig op gennem systemet, fortæller Troels Kaalund.

Efter tjansen som flaskedreng og et sabbatår blev Troels Kaalund elev i to år, derefter førstemand, og da han var 26 år, blev han købmand i butikken i Gjellerup. Nu er han 38 år og klar til nye udfordringer.

Annonce

Indtil videre er min ambition, at det skal være et rigtigt godt sted at handle i Struer og en god arbejdsplads for de ansatte.

Troels Kaalund, kommende købmand i Rema 1000, Struer

God ånd og stil

Troels Kaalund kan især godt lide, at man som Rema 1000-købmand er en del af en franchise, og at man ikke skal til selv at købe inventar eller døje med en husleje.

- Her betaler man en franchise-afgift til Rema 1000, og det gør livet lidt nemmere som købmand, siger Troels Kaalund.

Han har naturligvis allerede besøgt Rema 1000-butikken i Struer og hilst på medarbejderne, og indtil videre er der ikke planer om de store ændringer i det daglige i butikken.

- Jeg vil selvfølgelig drive det videre i den ånd og gode stil, som allerede er lagt. Nu skal jeg lige ind og vejre stemningen, komme på plads og få nogle rutiner kørt ind. Så må vi se, om der er nogle ting, der skal gøres anderledes, siger han.

- Indtil videre er min ambition, at det skal være et rigtigt godt sted at handle i Struer og en god arbejdsplads for de ansatte.

Troels Kaalund bor til daglig i Mejdal sammen med sin kone, der også vil komme til at arbejde i Rema 1000 i Struer sammen med sin mand.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce