Annonce
Lemvig

Rektor: Vent med at aflyse eksamen

Der er endnu tid til at indhente den manglende undervisning, mener rektor Bo Larsen. Arkivfoto: Benny Gade

Lemvig: Der er ingen grund til at aflyse eksamener endnu. Det mener rektor Bo Larsen, der helst ser eksamen gennemført, hvis det er muligt.

- Eksamen er jo den vigtigste begivenhed, hvor vi får prøvet elevernes faglighed. Vi har nogle lærere, der lægger et stort arbejde i at undervise virtuelt, så jeg synes, man skal vente lidt tid med at aflyse dem, siger Bo Larsen.

Han erkender, at den virtuelle undervisning giver et efterslæb, der skal indhentes senere.

- Men det bliver først til marts, at der vil være et rigtigt stort efterslæb, konstaterer han.

Derfor er det hans indstilling, der endnu er tid til at gennemføre den normale undervisning og føre eleverne op til deres afsluttende eksamen. Men viser det sig ikke at være muligt, må man forsøge at måle eleven på anden vis.

- De kan være svært i fag som idræt, billedkunst eller musik, hvor eleverne har brug for f.eks. at spille sammen og øve sig, erkender han.

Derfor bliver der nogle ting, man ikke kan nå rent fagligt. For eksempel kan der også være forsøg i de naturvidenskabelige fag, det bliver svært at gennemføre.

- Men det vil være trist, hvis vi allerede nu skal aflyse en eksamen som afslutning på deres skoletid, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Sound Hub Denmark indvier lydkunst

Holstebro

De stormer frem på uddannelser og erhvervslivet: Men hvorfor er der ikke flere kvinder, der vil stille op til kommunalvalget?

Annonce