Annonce
Lemvig

Rektor: Elever har taget restriktioner med godt humør

Lemvig Gymnasiums rektor, Bo Larsen (til højre) roser eleverne for at have taget coronarestriktionerne til sig. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Lemvig: - Jeg synes, vores elever har været gode til at overholde de retningslinjer, der har været udstukket.

Rektor Bo Larsen fra Lemvig Gymnasium roser sine elever for at have gjort deres for at holde coronavirusen nede i de første ti måneder, hvor pandemien har hærget.

Gymnasieeleverne er for tiden lige som store dele af det øvrige samfund sendt hjem, hvor de i stedet har onlineundervisning. Det var også situationen i foråret under den første coronabølge.

- Vi har nok ikke gjort så meget mere, end andre gymnasier har gjort. Men vi har prøvet at få tingene til at hænge sammen på trods af restriktionerne. Blandt andet har vi zoneopdelt skolen, så klasser og årgange er hver for sig og ikke bliver blandet. Derfor kunne vi reagere hurtigt ved at sende klasser og årgange hjem, da der i efteråret var elever, der var blevet ramt, siger Bo Larsen.

Samtidig er det også hans indtryk, at eleverne har taget begrænsningerne i deres færden på gymnasiet med godt humør i de perioder, hvor eleverne kunne samles til undervisning.

- Det gik hen og blev en del af hverdagen med restriktionerne, siger rektor.

Han tilføjer, at det er hans indtryk, at eleverne også i fritiden er gode til at lytte til anbefalingerne og går op i at efterleve dem.

- Jeg kan og skal naturligvis ikke blande mig i, hvad eleverne gør i deres fritid. Men jeg har et indtryk af, at der er mange, der gør en dyd af at begrænse sociale sammenkomster, og det virker også til, at der heller ikke var så mange samlet nytårsaften, siger Bo Larsen.


Jeg har et indtryk af, at der er mange, der gør en dyd af at begrænse sociale sammenkomster, og det virker også til, at der heller ikke var så mange samlet nytårsaften.

Bo Larsen, rektor
Annonce
Holstebro For abonnenter

For 10 år siden: Da Rikke fik varmet tæerne, vandet stod højt, og politikerne afsatte 500.000 kroner til at bekæmpe vandet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce