Annonce
Sport

Rejser hjem uden landsholdsdebut: Det har været en fed tur alligevel

På trods af at landskampsdebuten udeblev, rejser Anders Santos Iversen hjem fra Puerto Rico med gode oplevelser i bagagen. Foto: Morten Stricker
Holstebro Boldklubs Anders Santos Iversen skulle have startet inde i Puerto Ricos 1-0 sejr over Den Dominikanske Republik, men endte på tribunen på grund af corona-regler og fly-logistik. Nu er han vej tilbage til Danmark før tid - men med tasken fuld af oplevelser.

Santo Domingo: Anders Santos Iversen kommer til at vente en smule på sin landsholdsdebut for Puerto Rico, som han i januar har været på træningslejr med i Den Dominikanske Republik.

Tirsdag aften var det ellers planen, at angriberen fra Holstebro Boldklub skulle være startet inde i landskampen mod netop Den Dominikanske Republik, men blev pillet ud af startopstillingen af grunde, der intet havde med fodbold at gøre. På grund af reglerne for ind- og udrejse i mange lande under corona-pandemien, samt det besværlige puslespil med at finde flyafgange hjem til Europa, tog man nemlig en beslutning om at afbryde landsholdsturen før tid og sende Anders Santos Iversen hjem til Danmark.

Og dermed kunne han ikke spille kampen, da hjemrejsen i første omgang allerede skulle være sket før landskampen. Senere blev afrejsen dog ændret til onsdag, men på det tidspunkt var det for sent til at blive registreret til kampen, så holstebroeren måtte nøjes med at se med fra tribunen.

Dermed misser han også landsholdssamlingens anden landskamp på udebane mod Guatemala.

- Jeg ville have svært ved at rejse ind i EU, hvis jeg rejste med til Guatemala, så nu er jeg på vej hjem til DK igen, fortæller Anders Santos Iversen.

Annonce

Fed tur

Angriberen satte kursen mod den lille caribiske ø, der teknisk set ikke er et selvstændigt land men et amerikansk territorie, den 10. januar.

Dermed blev det til knap 10 dage under tropesolen, mens holdkammeraterne hjemme i HB har indledt træningen i kulde og regnvejr. Og selv om han måtte rejse hjem uden at få sin landskampsdebut, så fortryder Anders Santos Iversen ikke et sekund, at han takkede ja til tilbuddet om at repræsentere sin fars hjemland.

- Det er øv at skulle rejse hjem igen. Havde glædet mig til kampene, men det har været en fed tur alligevel, siger Anders Santos Iversen.

Næste mulighed for at få landsholdsdebut bliver - hvis verdenssituationen tillader det - i slutningen af marts, hvor Puerto Rico spiller VM-kvalifikationskampe mod Saint Kitts and Nevis den 24. marts og Trinidad og Tobago den 28. marts.


Det er øv at skulle rejse hjem igen. Havde glædet mig til kampene, men det har været en fed tur alligevel.

Anders Santos Iversen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Engang var jeg stolt af at bo i Holstebro, men så fik jeg børn

Annonce