Kultur

Regn eller ej - det er jo til rock, man møder dem, man ikke lige ser hver dag

Joey Moe fik sat godt gang i dette års udgave af Rock i Holstebro, hvor blandt andre Gnags, Poul Krebs og Magtens Korridorer også var at finde på plakaten. Foto: Johan Gadegaard
Joey Moe fik lov at spille i både regn og tørvejr, da Rock i Holstebro blev indledt lørdag over middag, og folk var med på at feste fra start.

Holstebro: Det så noget vådt ud til at begynde med, da Joey Moe sparkede gang i dette års udgave af Rock i Holstebro. Han kunne fra den store scene se regnen på det nærmeste sile ned.

Alligevel samledes der undervejs et par hundrede mennesker for at lytte til popmusikeren, og de var bestemt ikke stille.

Der blev sunget med af fuld hals, og da han begyndte at snakke om at slutte sin optræden, havde vejret faktisk også artet sig så meget, at regntøj på ingen måde længere var nødvendigt.

Lige så mange, som havde fundet vej til pladsen foran den store scene, havde dog valgt at sætte sig i et enormt telt langs koncertpladsen. Her kunne de følge slagets gang i tørvejr, hvilket blandt andre Lone Stig Nielsen fra Skave havde valgt.

Hun har ikke misset mange udgaver af en-dags-festivalen i Holstebro, for det er jo her, man møder alle dem, man måske ikke lige ser i hverdagen.

- Man møder altid en masse mennesker, man kender fra uddannelse, skole og arbejde, fortalte den 47-årige festivalgænger, der til daglig arbejder som socialrådgiver.

De sidste seks år har jeg fået tre børn, så jeg har jo været gravid, når jeg har været her, men i år sagde manden, at han nok skulle tage børnene, og så sagde moster, at hun nok skulle stå for billetten.

Camilla Stephansen, Vinderup, klar til at give den gas

Fuld gas - vand eller ej

Det er med andre ord langt fra kun musikken, hun kommer for. Det gør bestemt ikke noget, at den også er god - en kategori, Lone Stig Nielsen gerne putter Joey Moe i - men det vigtigste er fællesskabet.

- Du møder jo folk helt tilbage fra, da jeg var en 13-14 år i Vinderup. Det er da bare fedt at kunne møde dem herude og at kunne kende dem stadig, sagde hun.

Med sig til rock havde Lone Stig Nielsen blandt andre sin niece Camilla Stephansen på 29 år og fra Vinderup, selv om det faktisk slet ikke var meningen, at hun skulle have været afsted.

- De sidste seks år har jeg fået tre børn, så jeg har jo været gravid, når jeg har været her, men i år sagde manden, at han nok skulle tage børnene, og så sagde moster, at hun nok skulle stå for billetten, fortalte Camilla Stephansen, som derfor havde en idé om, at den nok skulle have lidt gas.

Og det skulle lidt vand ikke sætte en stopper for, hvilket moster kun kunne være ganske enig i.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Ulfborg/Vemb

Medlemmerne flygtede efter sag om grusvej: Nu ser det lysere ud for MC-klubben

Fodbold For abonnenter

Sådan skal HB forlænge det forrygende forår

112

Brød ind i friluftsbadet og stak af med pengene

Struer

Klar til første spadestik til kunstgræsbane

Holstebro

Brugs udsat for røveri: Blev truet med 'pistol'

Struer For abonnenter

SE VIDEO: Heines helt store motorcykeleventyr - der stod 'danger' på GPS'en

Holstebro For abonnenter

Kæmpevarehus har nye store byggeplaner i Holstebro

112

Vej kortvarigt lukket efter færdselsuheld

Annonce