Annonce
Holstebro

Regionen opfordrer borgere til at blive testet i weekenden

I weekenden er der dagligt reserveret 11.000 testtider til borgere i kommunerne i Holstebro og Ringkøbing-Skjern. Arkivfoto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Annonce

Holstebro: I begyndelsen af ugen anbefalede sundhedsmyndighederne, at så mange som muligt med bopæl i Holstebro og Ringkøbing-Skjern kommuner skulle lade sig teste for Covid-19. Bekymringen skyldes et højt smittetryk og nødvendig tæt overvågning af virusvarianter.

Siden mandag er der åbnet en række nye teststeder, så der i Region Midtjyllands vestlige del nu er 13 steder at vælge imellem.

Torsdag eftermiddag havde lidt over 9.000 borgere taget opfordringen om at blive testet til sig, og det tal vil stige markant i weekenden.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Region Midtjylland.

- Det er der al mulig grund til at forvente. Nu er det weekend, mange har fri, der er en masse tider at vælge imellem, og selve baggrunden er jo alvorlig nok, siger formand for Region Midtjylland Anders Kühnau (S).

Lørdag og søndag er der hver dag afsat 11.000 testtider alene i de testcentre, der ligger i kommunerne i Holstebro og Ringkøbing-Skjern. I begge kommuner er det nødvendigt at bestille tid.

Weekendens mange testtider kan reserveres på www.coronaprover.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce