Annonce
Ulfborg/Vemb

Rammer nye højder: Vinduesfabrik opkøber konkurrenten

På Linolie Døre og Vinduer i Vemb produceres der døre og vinduer til bevaringsværdige huse. Alt er stort set specialproduceret og tegningerne skal godkendes hos ejendomsstyrelsen, inden de kan gå i gang med at levere. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Der er gang i omsætningen på Vemb-virksomheden Linolie Døre og Vinduer, som nu har opkøbt en konkurrent mod nord.

Vemb: Ordrerne er væltet ind de seneste par år på Linolie Døre og Vinduer i Vemb, der er den eneste tilbageværende vinduesfabrik i Danmark, der håndkitter alle vinduerne, håndmaler kitten og maler med linolie-maling.

Gråsten Slot, Christiansborg og Svinkløv Badehotel er blandt kunderne. Senest har Randers kaserne i starten af sommeren bestilt 518 specialvinduer - den største ordre hidtil.

Og nu har fabrikken sparket døren ind til en udvidelse af produktionskapaciteten, da Vemb-virksomheden har købt Vipo Vinduer i Vestervig.

Annonce

- Begge fabrikker leverer til bevaringsværdige bygninger, men med hver sin metode. Vi vil bare gerne udvide forretningen, og vi kan se det som en god kombination med vores forretning. Vipo har jo 45 år bag sig og har et godt ry, siger Joan Madsen, der ejer Linolie Døre og Vinduer i Vemb med Leo Madsen.

Fabrikkerne kommer fremover til at køre videre som to separate fabrikker med hver sit fokus. Linolie Døre og Vinduer har i forvejen 23 medarbejdere. Fabrikken i Vestervig råder over 19 medarbejdere.

En styrket position

Linolie Døre og Vinduer i vestjyske Vemb har i de seneste år oplevet stigende efterspørgsel. Så stor, at mangel på arbejdskraft og produktionskapacitet har stået i vejen for yderligere vækst.

- Flere vil bevare og renovere gamle bygninger, og derfor har vi oplevet en øget efterspørgsel i de senere år. Vi tror, at det her nichemarked for specialvinduer stiger yderligere i de kommende år, og med opkøbet af Vipo Vinduer styrker vi vores position, så vi bliver blandt de førende og mest specialiserede i Danmark. Det betyder, at vi fremover kan tage både flere og større projekter ind, siger Leo Madsen.

Joan og Leo, der har ejet og drevet Linolie Døre & Vinduer i 15 år, har samtidig med opkøbet stiftet selskabet Thy Vinduer Holding ApS, som nu formelt ejer begge vinduesfabrikker.


Begge fabrikker leverer til bevaringsværdige bygninger, men med hver sin metode. Vi vil bare gerne udvide forretningen, og vi kan se det som en god kombination med vores forretning. Vipo har jo 45 år bag sig og har et godt ry.

Joan Madsen, medejer af Linolie Døre og Vinduer i Vemb


Selvom Linolie Døre & Vinduer og Vipo Vinduer nu har samme ejer, er planen stadig, at begge virksomheder kører uændret videre i samme navn og på nuværende adresser. Dermed har ejerskiftet ingen betydning for de ansatte.

Annonce
Sport For abonnenter

Karakterbogen: Damgaard stjal rampelyset på Brammings store aften

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Videoanalyse og liveblog: TTH indkasserede nederlag i Brammings rekordkamp

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Holstebro

Hvis nye barselsregler giver flere børn i institutionerne, så  må vi bare håndtere det

Struer

Borgmesterens sidste budgetaftale: Enigt byråd vil løfte tagene

Erhverv

Lyd fra Lydens By skrev historie: 50.000 koncertgæster til The Minds Of 99 i Parken fik leveret vellyd af lokalt firma

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Ulfborg/Vemb

Blomsterudstilling forlænger

Holstebro

Han var fuld, påvirket af narko og endte på taget i Vandkraftsøen

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Erhverv

Gårdejer undrer sig: Blev bedt om at tilbagekalde grillpølser efter fire timer langt besøg

Holstebro For abonnenter

Spidskandidater: Nærmest umuligt at hente stemmer, men vælgermøder er ikke spild af tid

Kultur

Biograf gentager gallaåbning - halvandet år efter åbning: - Åbningen af Big Bio Holstebro har været mit livs mareridt

Annonce