Annonce
forside

Radikale kalder til møde for at finde ny spidskandidat

Beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev trækker sig og inviterer til pressemøde på Københavns Rådhus i dag onsdag den 25. oktober 2017 kl. 13.30.

De Radikale i København finder først deres nye spidskandidat fredag, skriver partiet på sin hjemmeside.

Medlemmer af De Radikale i København skal stemme om en ny spidskandidat. Det sker fredag, oplyser partiet på sin hjemmeside.

Partiet står uden spidskandidat efter Anna Mee Allerslev tidligere onsdag trak sig fra alle politiske poster. Det skete efter lang tids kritik af hende.

Onsdag aften har forretningsudvalget i Hovedstadens Radikale Venstre besluttet ikke selv at pege på en ny spidskandidat.

I stedet indkaldes der til medlemsmøde fredag klokken 17.

- Mødet er kun for medlemmer. Pressen vil få mulighed for at møde den nye spidskandidat umiddelbart derefter, skriver De Radikale i København på hjemmesiden.

Første næstformand for Radikale Venstre i København Anne Eskildsen oplyser, at kandidater på partiets liste alle har mulighed for at byde ind som spidskandidater. Det skal de gøre inde torsdag formiddag.

Fredag vil kandidaterne så kunne fortælle de fremmødte partimedlemmer, hvorfor de føler, at de skal være spidskandidater. Herefter vil der blive stemt.

Stedet for mødet er endnu ikke fastlagt.

Nummer to på partiets opstillingsliste til det kommende kommunalvalg, Tommy Petersen, har allerede meldt ud, at han vil stille op som spidskandidat.

Nummer tre, Mie Nyegaard, har også meldt sig i spil over for Politiken.

- Jeg tror, jeg kan samle baglandet, kandidaterne og gruppen, og så kan jeg samarbejde med alle på rådhuset, siger hun.

Partiet tidligere spidskandidat, Anna Mee Allerslev, faldt efter gentagne historier i pressen om, at hun havde lånt rådhuset gratis til sit bryllup og havde gjort en vens firma tjenester.

Tirsdag aften trak formanden for De Radikale i København sig så og lagde Anna Mee Allerslevs ageren i partiet til grund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce