Annonce
Struer

Rabat på billetterne frem til nytår

Arrangørerne af Venø Festivalen fik så stor succes med den første udgave af festivalen i 2019, at der helt sikkert vil være mange, som vil gøre det til en tradition at reservere en weekend hver sommer samværet på Venø Camping. Arkivfoto: Jan Brix
Nu kan du sikre dig billetter til anden udgave af Venø Festivalen i 2020. Billetsalget åbner søndag morgen klokken otte
Annonce

Venø: Så er der allerede nu mulighed for at sikre sig billetter til Venø Festival nummer to i 2020, og efter en stor succes med den første udgave her i 2019 bliver det nu med udvidet program og en dag ekstra til at nyde det gode selskab, musikken, maden og omgivelserne på Venø Camping, hvor festivalen har sin base.

I år åbnede festivalen således med adgang til pladsen om fredagen, og selve festivalprogrammet blev indledt med de første musikere på scenen om lørdagen.

I 2020 bliver der åbnet for adgang om torsdagen og arrangeret en lille forfest torsdag aften, inden festivalen for alvor kører op i gear om fredagen.

Og som det var tilfældet i år, vil der heller ikke i 2020 blive behov for at hente pungen op af lommen under selve festivalen.

Torsdag kan man købe drikkevarer i baren og mad fra grillen - eller selv tage noget med, hvis det er det, man ønsker.

Men fra fredag formiddag klokken ti og indtil festivalen slutter om søndagen, er alt inkluderet i prisen på 1300 kroner per voksen og 550 kroner per barn.

Billetter kan købes fra søndag morgen klokken otte og frem til 31. december for henholdsvis 1200 og 500 kroner, hvis man allerede nu er fuldstændig sikker på, at weekenden fra fredag den 17. juli til søndag den 19. juli 2020 skal reserveres til endnu en god festival på Venø - og nye gæster er selvfølgelig også meget velkomne til at indløse billet.

Ud over de almindelige billetter er der også mulighed for at komme med til Venø Festivalen til halv pris, hvis man vil påtage sig et par vagter eller tre i løbet af weekenden. Frivillig-billetter koster 650 kroner og bliver også sat til salg søndag morgen klokken otte.

Uanset hvilke billetter man så vælger at købe er det med adgang til festivalen, overnatning i telt, seks måltider, fri bar (øl, saft, kaffe), mellemmåltider til børnene og så masser af aktiviteter for børn og musik og andet på scenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Flere testede positiv for narko

Struer

Blev taget med pistol

Holstebro

Tre gange narkokørsel

Annonce