Annonce
HB

Rødt kort kastede grus i HB-maskineriet: Det var pivdumt

Mads Agger gik fra målhelt til skurk, da han fik marchordre til sidst i første halvleg. Foto: Morten Stricker
Holstebro Boldklub missede en stor mulighed for at tage afstand i toppen af tabellen, da holdet tabte 1-2 til IF Skjold Sæby, som lukrerede på et rødt kort til Mads Agger.

Holstebro: Hvis man har fulgt HB i det seneste halve års tid, så har nederlag været en absolut sjældenhed.

Søndag eftermiddag blev et af de sjældne nederlag dog en realitet, og det var endda til en modstander, som hører til blandt de dårligere, HB har mødt i denne sæson.

De røde gæster fra Sæby var nemlig nærmest ikke på bolden i kampens første halvleg, hvor Mads Agger havde bragt HB foran på en rigtig flot scoring, hvor han følte bolden helt op i den lange krog efter en god vending.

Selvsamme Mads Agger sørgede dog for at lukke gæsterne ind i kampen igen, da han efter 44 minutter modtog et rødt kort efter noget tumult med en Sæby-spiller.

- Han lander ovenpå mig efter et frispark, hvor jeg føler, at han træder på mig. Jeg prøver at få ham væk, og dum som jeg er, så sparker jeg ud efter ham, og det dømmer dommeren så for, siger Mads Agger, som samtidig erkendte, at det røde kort "godt kunne dømmes".

Det gav Sæby-mandskabet mere plads på banen, og de fik udlignet kort inde i 2. halvleg og i sidste minut tog gæsterne så alle tre point med til det nordjyske, da de scorede på et langskud, som var sparket helt op i hjørnet.

Annonce

Kampen i tal

Holstebro Boldklub - IF Skjold Sæby 1-2 (1-0)

Danmarksserien, pulje 4

Mål: 1-0 Mads Agger (19.), 1-1 Jakob Hyldgaard Kristensen (54.), 1-2 Mikkel Dorff Kristensen (93.).

Advarsler: HB 2, Sæby 1.

Rødt kort: Mads Agger, Holstebro (44.).

Tilskuere: 250 på Holstebro Idrætspark.

Frustration

Det efterlod et dybt frustreret HB-mandskab, som gradvist var blevet mere og mere frustreret, som kampen skred frem.

Frustrationer som blev langt større end nødvendigt, hvis man spørger cheftræner Kim Kristensen.

- Det er vores tredje røde kort i den her sæson, og det er jo fuldstændig håbløst. Jeg ved ikke, hvor det kommer fra. Vi ligger nummer ét og det kører derudad, så det er jo dybt unødvendigt, for vi har ikke det store at være frustreret over. Det var noget andet, hvis vi lå helt nede i bunden, siger Kim Kristensen, som mener, at det røde kort blev skelsættende for kampens resultat.

Det var Mads Agger langt fra uenig i, og han havde det svært med den situation, som han efterlod holdet i.

- Det var jo pivdumt. Det er i første halvleg, og det gør bare, at vi skal spille i undertal længe. Der er ikke andet at gøre, end at komme op på hesten igen, siger Mads Agger.

Den hest har HB mulighed for at komme op på igen søndag, når FC Djursland kommer på besøg.

Efter fem måneder uden nederlag har Holstebro Boldklub nu tabt to kampe på to uger, først i pokalturneringen og nu også i Danmarksserien. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce