x
Annonce
Håndbold

Pytlick fik imponerende debut i forlænget pokaldrama

Camilla Pytlick, som her er fotograferet i en træningskamp inden sæsonen, fik sat et positivt aftryk på pokalkampen mod Skanderborg. Foto: Morten Dueholm
Der skulle forlænget spilletid til, da TTH Holstebro onsdag aften spillede sig i pokalkvartfinalen efter en dramatisk kamp mod Skanderborg.

Skanderborg: Sikke en indledning på sæsonen.

TTH Holstebro måtte på overarbejde mod Skanderborg, men efter den forlængede spilletid var det spillerne fra TTH, som kunne omfavne hinanden og hoppe i ren eufori.

Forud var gået en kamp, hvor det i begyndelsen så ud til, at TTH Holstebro skulle køre opgøret sikkert hjem, men hvor værterne fra Skanderborg i den grad bed fra sig senere i opgøret.

Et tæt og intenst opgør i den meget kompakte Morten Børup Hallen, som i dagens anledning var rammen, da Skanderborgs normale hjemmebane er ramt af en vandskade.

TTH-træner Pether Krautmeyer var også godt og grundig fugtig efter opgøret, for kampen havde krævet både sved og mental styrke for den svenske cheftræner, som var nødt til at skifte trøje efter opgøret.

- Jeg blev en hel del ældre i løbet af kampen. Jeg havde på fornemmelsen, at det ville ske. Vi har spillet så fint i opstarten, men i denne kamp følte jeg ikke, at vi helt holdt os til vores plan, og vi blev for stresset, siger Pether Krautmeyer, som dog var glad for den mentale styrke, holdet viste med de mange skiftende føringer, og som samtidig roste Skanderborg for deres indsats.

Annonce

Kampen i tal

Skanderborg Håndbold – TTH Holstebro 26-27 (9-9)

Santander Cup, ottendedelsfinalen.

Stillinger undervejs: 2-1, 2-4, 3-6, 5-7, 7-8, 9-9, 12-12, 14-14, 17-16, 19-17, 21-21, 23-23, 24-25, 26-26, 26-27.

Skanderborg Håndbold: Anna B. Wierzba 5, Sofia Deen 5, Celine Holst 3, Stine Holm 3, Stine Kristensen 2, Sarah Stougaard 2, Christina Haahr 2, Stine Baun 2, Sofie Alnor 1, Sidsel Mejlvang 1.

TTH Holstebro: Camilla Pytlick 9, Laura Jensen 6, Nikoline Lundgreen 4, Kaja Kamp 3, Mathilde Hylleberg 2, Emilie Bastrup Bertelsen 2, Maria Mose Vestergaard 1.

Flot debut

En anden ting, som Pether Krautmeyer kan være glad for, er den præstation, som Camilla Pytlick leverede.

Den nytilkomne bagspiller viste det nødvendige gåpåmod og drive. Hun sluttede kampen af som kampens spiller med nogle flotte oplæg og med ni mål på bundlinjen, heraf en del på straffe. Sammen med Laura Jensen og Kaja Kamp var hun blandt de største trusler mod Skanderborg-forsvaret.

- Vi havde mange nerver, som der lige skulle spilles af. Det var første kamp, der gælder noget, og vi skulle lige ind i kampen. Vi fik en fin start, men så holder vi os ikke til de ting, vi havde aftalt, som vi ellers har gjort i opstarten, siger Camilla Pytlick.

Pytlick var glad for sin præstation, men hun var i særdeleshed tilfreds med det, hele holdet viste.

- Her til aften havde jeg måske lidt tur i den, men i de andre kampe kan det være, en anden har det. Jeg synes, at alle bød ind med det, de skulle, siger Camilla Pytlick.

Svært gensyn

En anden af de nye bagspillere er Trine Knudsen. Hun kom til TTH Holstebro inden denne sæson efter at have spillet det meste af sin karriere i Skanderborg, og hun havde ret svært ved at få tur i den, og det lagde hun heller ikke skjul på efter opgøret.

- Jeg tror aldrig, at jeg har spillet så anonym en kamp. Det var meget specielt for mig at møde Skanderborg, og jeg kender jo nærmest alle deres spillere. De kendte også mig, og deres stregspiller råbte til de andre, hvad jeg ville gøre, hver gang jeg gik mod mål, siger Trine Knudsen, som var fuldt ud bevidst omkring, at hun aldrig fik fundet det rigtige spændingsniveau.

Derfor var det også en lettelse, at det blev til avancement i pokalturneringen, så TTH Holstebro nu skal spille pokalkvartfinale, og kun er én kamp fra Final-4.

- Det er rart at være i gang, og der er tro på tingene. Vi er et hold, som bare kører på, selvom vi har nogle perioder, hvor vi brænder for meget, siger Trine Knudsen.

Næste opgave for TTH Holstebro er på torsdag, hvor holdet på hjemmebane møder EH Aalborg i sæsonens første ligakamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Lad os nu høre om vejen ud

En af corona-krisens store frustrationer for mange er usikkerheden om, hvor lang tid denne alternative virkelighed kommer til at herske. Prisen for at begrænse belastningen på sundhedsområdet er enorm. Erhvervslivet er lammet, mange virksomheder risikerer at lukke - også selv om skatteborgernes store pengekasse er åbnet på vid gab med diverse støtteordninger. Uanset hvor mange skattekroner, Folketinget besluttet at sende ud til de ramte brancher, kommer nedlukningen til at koste arbejdspladser. Den kommer til at ødelægge grundlaget for et utal af virksomheder. Økonomien bliver påvirket langt frem i tiden. For at kunne håndtere de barske realiteter, har vi behov for at kende planerne for, hvordan landet igen kan åbnes. Vi har behov for at vide, hvad myndighederne forestiller sig muligt - og hvornår. Ingen forlanger, at Mette Frederiksen, Nikolai Wammen eller Søren Brostrøm skal kunne svare på, hvornår smittefaren er drevet over, men vi må kunne få svar på, hvilke planer der er for rækkefølgen af genetableringen af samfundet. De fleste kan nok forestille sig, at rejsebranchen og teater- og koncertarrangører vil være ramt af begrænsninger længere ind i fremtiden end frisørerne. Eller genbrugspladserne. Eller skolerne. Indtil nu har Danmark ageret trofast og fulgt retningslinjerne. Men hvis vi skal blive ved med at have tillid til myndighederne, må vi sammen kunne se en vej ud af det hele. Ingen tror på en snarlig vaccine eller kur, hvorfor vi må forvente begrænsninger eller risici i en periode, der strækker sig noget længere end til den 13. april, som lige nu er den eneste kendte dato i planerne. Det gik fint med at vise os forskellige scenarier for, hvad der ville ske, hvis vi ikke lukkede landet. Med pædagogiske plancher og grafer, blev vi alle overbevist om nødvendigheden. Vis os nu de forskellige scenarier for, hvordan vi igen får landet på fode. Også selv om de er skræmmende. Vi kan tåle det meste, men hemmeligheder og uvished hører ingen steder hjemme.

Annonce