Læserbrev

Pyt. Svarer - og trykker på pytknappen

Dronebilleder fra Husby. Ikke alle er lige interesserede i, at det åbne klitlandskab skal omdannes til sommerhusgrunde. Foto: Johan Gadegaard

Debat: (Svar til Bent Hougaard med flere i Vester Husby-debatten)

Jeg er ikke socialdemokrat, ej heller politisk aktiv, og jeg omgås hverken borgmesteren eller det øvrige byråd, så jeg tror de gerne vil være min indblanding foruden.

Dette på trods så synes jeg HC er en udmærket borgmester, og vi har jo det byråd, vi fortjener, vi har nemlig selv stemt på dem, både du og jeg og alle andre stemmeberettigede i kommunen.

Altså tog du fejl, så det er en ommer ligesom det meste af din psykologiske gerningsmandsprofil, du har lavet af mig.

Til sidst vil jeg gerne rette et par misforståelser, når I anklager mig for at skrive om navngivne personer, så må jeg gøre opmærksom på, at det var en hr. Leif Davidsen som startede denne debat ved på usmagelig vis at hænge en navngiven lokalpolitiker ud for at handle for egen økonomisk vinding.

Det var netop det, der bragte mig ind i debatten, og jeg har ikke skrevet noget, som alle og enhver ikke kan slå op på de sociale medier, jeg kan bl. a. henvise til Fyns Amts Avis af 23. september 2009.

Dette er mit sidste indlæg, og jeg vælger at trykke på PYT knappen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Kendt værtshusholder overtager Onkel Toms Hytte

Holstebro

Nye indbrudstal: Færre indbrud i Holstebro

TTH Damer For abonnenter

Se billederne fra første arbejdsdag: Målvogteren slog assistenten i længe ventet løbeduel

112

Kreditkorttyve er fortsat på fri fod: Hærger nu i Nordjylland

Danmark

Ægtepar fanget i bille-befængt lejlighed: - Det kribler og kravler alle vegne

Leder For abonnenter

Et spørgsmål om tillid

At landets regioner har og fortsat leverer sundhedsydelser af vidt forskellige karakter er vel efterhånden ikke en overraskelse. I både Region Midtjylland, Region Sjælland og Region Syddanmark har man i en årrække valgt at tolke de nationale retningslinjer for brystkræft på helt deres egen måder, så ingen af dem levede op til retningslinjerne med det resultat, at flere tusinde kvinder potentielt ikke har fået den behandling, som de egentlig havde krav på. Det er der heldigvis blevet rettet op på - men i en region holder man stivnakket fast i, at gruppen af at kvinder med "specifikke smerter i brystet", ikke skal tilbydes den kliniske mammografi, som de er blevet snydt for, og som Styrelsen for Patientsikkerhed anbefaler at de genindkaldes til. Region Midtjylland, der alene ved bedre, peger på, at retningslinjerne for den specifikke patientgruppe efterfølgende er blevet lavet om, og at en almindelig mammografi derfor er fuldt tilstrækkelig set med dagens briller. Det er en underlig bagvendt argumentation, som ingen patienter og borgere kan være tjent med. Det burde være hævet over enhver tvivl, at man som patient naturligvis får den behandling, som man har krav på. De nationale retningslinjer i forhold til brystkræftundersøgelserne er nu engang lavet for at sikre patienterne så godt som muligt mod, at kræftknuder ikke overses. Ja, retningslinjerne ændrer sig. Det har de også gjort i det omtalte tilfælde. Men det er de gældende regler på det tidspunkt, hvor patienterne behandles, der skal overholdes - og ikke eventuelle fremtidige regler, som ingen kender. Heller ikke Region Midtjylland. Det handler i bund og grund om den tillid, man som borger gerne skal have til, at sundhedsvæsnet som en selvfølge altid og som minimum overholder gældende retningslinjer og anbefalinger. Den enkelte patient har ingen chance for at gennemskue om det sker i praksis. Det er alene et tillidsspørgsmål, og den tillid gambler man med i regionen, ved at fortsætte med at køre sit eget løb.

Holstebro

Cyklister raser over dårlige cykelstier: Trærødder og huller ødelægger dem

Struer For abonnenter

Efter et år og ni måneder - nu går vores datter igen i skole

Holstebro For abonnenter

Forurenet jord fra hele landet havner i Holstebro

Holstebro

Få ansøgere til ingeniøruddannelse sender VIA ud i offensiv

Annonce