Annonce
Lemvig

Psykolog vender hjem med ny praksis

Lisbeth Lykke Lindhardt starter som psykolog i Kulhuset på Østhavnen. Manden Knud står for det administrative i hendes praksis. Foto: Lars Kamstrup
Lisbeth Lykke Lindhardt, der stammer fra Lemvig, har etableret sig som psykolog med ydernummer i Kulhuset på Østhavnen
Annonce

Lemvig: Lemvig har fået en ny psykolog med ydernummer, som man kan blive henvist til af egen læge.

Det er Lisbeth Lykke Lindhardt, som har sine lokaler i Kulhuset på adressen Havnen 18 i Lemvig.

- Jeg har valgt at lægge min praksis i Lemvig, fordi det er skønt sted at være, og det vil vi gerne være en del af. Jeg er født i Lemvig, siger Lisbeth Lykke Lindhardt.

- Lemvig har givet mig meget og nu er det også rart at kunne give noget tilbage. I Lemvig møder man en imødekommende og venlig befolkning. Man formår at skabe miljø og trivsel i Lemvig. Her er gode faciliteter og en unik natur med fjorden.

Hun og hendes mand Knud er ved at flytte fra Svendborg til Lemvig, hvor de bor i deres lejlighed på feriecentret.


Jeg har valgt at lægge min praksis i Lemvig, fordi det er skønt sted at være, og det vil vi gerne være en del af. Jeg er født i Lemvig

Lisbeth Lykke Lindhardt, psykolog


Hun forklarer, hun tager imod klienter, der bliver henvist til psykolog af egen læge.

- Jeg samarbejder ligeledes med alle forsikringsselskaber i Danmark. Vælger du at bruge din private eller arbejdspladsens sundhedsforsikring, er det gratis at gå til psykolog, og du behøver her ingen henvisning fra egen læge. Jeg har desuden aftale med ”sygeforsikringen danmark”.

Annonce

Kombinationen

Lisbeth Lykke Lindhardt  kombinerer sin sundhedsfaglige baggrund med psykologien.

- Min uddannelse som autoriseret psykolog, specialist i sundhedspsykologi og krispsykologi, kombineret med min sundhedsfaglige baggrund som sygeplejerske, sundhedsplejerske og erfaring som psykolog på hospice bevirker, at jeg mit arbejde som psykolog har indsigt i og forståelse for de problemstillinger, der fylder. Det er, når man for eksempel er ramt af sygdom, sorg og tab af de funktioner, man tidligere har haft, eller lider af angst, stress, depression og smerte relatereret til sygdom, eller oplever kriser i livet.

- Jeg har erfaring i arbejdet med såvel voksne, børn og unge og familier, herunder det familieretslige område i skilsmissesager fra mit arbejde som børnesagkyndig psykolog i ved domstolene. Jeg er ligeledes børnesagkyndig psykolog ved ungdomskriminalitetsnævnet.

Annonce

Ledelses-rådgivning

Lisbeth Lykke Lindhardt  arbejder med ledelsesrådgivning og har erfaring i at hjælpe såvel offentlige som private virksomheder med at håndtere organisatoriske problemstillinger, herunder fritstillelse af medarbejdere, stress, trivsel og performance.

- Jeg laver psykologiske undersøgelser for jobcentre samt forældrekompetenceundersøgelser og børnepsy-

kologiske undersøgelser for kommuner i hele Danmark.

Annonce
Erhverv

Vestjysk Bank fyrer 75 medarbejdere

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Overså bilist i sving

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce