Struer

B&O har tømt hovedbygningen og sat den til salg: Pris 26,5 millioner kroner

B&O har sat den markante hovedbygning i Struer til salg for 26,5 millioner kroner. Arkivfoto
EDC Erhverv Poul Erik Bech skal stå for salget af Bang & Olufsens hovedkontor i Struer, hvor arbejdsstyrken nu er samlet i den tidligere montagefabrik

Struer: B&O annoncerede allerede for et par måneder siden, at den markante hovedbygning, som blev opført med facade ud mod Vinderupvej i Struer i 1998, var tømt for ansatte, og at bygningen ville blive sat til salg inden for en overskuelig tidshorisont.

Nu er der så sat navn på mæglerfirmaet, som kommer til at stå for salget.

Valget er faldet på EDC Erhverv Poul Erik Bech, som har afdelinger over hele landet, og udbudsprisen er fastsat til 26,5 millioner kroner.

Alt i alt rummer bygningen et areal på 5.131 kvadratmeter fordelt på 3.396 kvadratmeter kontor og 1.735 kvadratmeter kælder.

Bygningen rummer desuden et lyst og moderne showroom, en række mødelokaler samt et auditorie og en stor kantine med fuldt udstyret køkken.

Mæglerfirmaet lægger i sit salgsmateriale vægt på, at der er udsigt fra bygningen ud over de grønne marker og ud over Limfjorden, og at man kan nå til Herning i bil på kun 35 minutter.

Desuden er B&O og arkitekten Jan Søndergaard fra KHR Arkitekterne i København adskillige gange blevet hædret for byggeriet, der vandt designprisen Red Dot Awards i 2002 og Dupont Benedictus Award Honorable i 2003.

Jens Gamborg, som er kommunikationsdirektør i B&O, understreger, at salget ikke skal ses som et udtryk for, at B&O er ved at forlade Struer som base for den videre udvikling i virksomheden.

Men i 2017 investerede B&O et stort tocifret millionbeløb i et nyt innovationscenter, kaldet Innovation Lab, i den tidligere montagefabrik, hvor langt de fleste af Bang & Olufsens medarbejdere i Struer nu har deres faste arbejdsplads.

Salget skal ikke ses som et udtryk for, at B&O er ved at forlade Struer som base for den videre udvikling i virksomheden.

Jens Gamborg, kommunikationsdirektør, B&O

0/0
Annonce
112

Havetraktor og fører væltede ned ad skrænt

Struer

Hvordan lyder Limfjorden mon, hvis man ligger på bunden af den?

Erhverv For abonnenter

Først tabte de selv 85 kilo - nu har de hyret manden bag til hele virksomheden

Kultur

Er det en skraldespand? Ny udstilling åbner på museet i dag

Erhverv For abonnenter

Derfor siger Vejdirektoratet nej til ny vej, der giver adgang til Gimsinglundvej

Struer For abonnenter

Tidligere stemmesluger for DF vil tilbage som socialdemokrat: Jeg tror, jeg var gået uanset hvad

Struer For abonnenter

Signe blev ramt af stress i skolen: Jeg overvejede, om det var det hele værd

Struer For abonnenter

Han glæder sig til at udvikle Struer Energi Park

Struer

Regn til nye sansehaver

Annonce