Annonce
Navne

Preben gør en forskel

Preben Rusbjerg flankeret af Johanne Berg og Torben Nielsen fra regionsbestyrelsen. Foto: Sidsel Reitz Krarup, DBU

Ejsing: - Det er SÅ fortjent, at han vinder prisen.

Siger Lars Rocatis, formand i Ejsing Boldklub om klubkammeraten Preben Rusbjerg, der tirsdag blev hædret af DBU Jylland Region 2. Det skete i Aulum Fritidscenter, hvor han fik overrakt DBU Jylland Region 2’s Gør en forskel-pris. Efter indstilling fra boldklubben.

Preben Rusbjerg er mangeårigt medlem af fodboldklubbens bestyrelse, han er formand for klubbens boldudvalg og er generelt med i stort set alt, hvad der foregår i klubben.

- Preben er en af dem, som vores lille boldklub er bygget op af – han er nemlig en frivillig, som tænker på klubben og ikke mindst medlemmerne før sig selv, lyder det i klubbens indstilling.

Prismodtageren er ankermand i mange af fodboldklubbens aktiviteter, men hjælper også til med øvrige aktiviteter i og omkring klubben, fx er han primus motor for klubbens årlige sportsfest, hvor han har fået fodbold på programmet.

- Uden Preben Rusbjerg var der ingen Ejsing Boldklub, fremgår det af indstillingen.

- Alle klubber skulle have en Preben, så ville de også føle, at hjælpen altid var nær. Men ikke vores Preben, for ham vil vi selv beholde, for han er noget særligt, slutter Lars Rocatis i indstillingen.

Sammen med prisen modtog Preben Rusbjerg et diplom, en gave og en pengepræmie på 4000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad gemmer der sig mere

Vi danskere har gennem mange år været særdeles tilfredse med at se vort land stå blandt de øverste, når der laves lister over hvor lidt korruption og svindel, der foregår i landet. Ja, vi har brystet os af, at det stort set ikke forekommer - i hvert tilfælde ikke når vi sammenligner os med en række andre lande. Men smilet bliver noget anstrengt i denne tid, når vi præsenteres for den ene sag efter den anden, hvor det drejer sig om millioner, der er svindlet for i det offentlige. ja, vi har jo Britta-sagen, som afslørede en stor brist i sikkerheden og kontrollen, og hvor det var alt for let at hive alle de penge ud af systemet, som hun ønskede. Nu er vi så præsenteret for svindel i Forsvarets Ejendomstyrelse, hvor private leverandører for at få del i de store bestillinger i forsvaret har medvirket til, at ansatte har kunnet købe ind til privatboligen ved, at man betalte ekstra meget for de offentlige ydelser, og så kunne de ansatte bruge forskellen efter forgodtbefindende. Utroligt at sådan en åbenlys svindel har kunnet køre i årevis, når så mange har været involveret, og at der ikke er nogen, der har reageret tidligere, end det så skete nu. Nu er Dansk Folkeparti jo ikke en offentlig institution, men det er alligevel offentlige penge, der i forbindelse med Morten Messerschmidt og EU tilsyneladende også er svindlet med. Sagen er ikke afgjort endnu, så man skal vare sig med at dømme folk. Men det ser ikke godt ud for partiet ud fra det, der er kommet frem indtil nu. Så er det man spørger sig selv. Er der meget mere af den slags svindel i de store offentlige kasser? Er kontrollen for ringe, og tilliden for stor? Det kan ikke gå for hurtigt med at få kulegravet området, og om der ligger sig flere eksempler af disse millionsvindler liggende skjult. Den almindelige skatteyder kan ikke være tjent med, at pengene tilsyneladende kan fosse ud af systemet nogle steder, uden man får det for skattekroner, som vi betaler dem til. Her gælder ingen partifarve. Alle i Folketinget har kun den samme interesse. Det her skal bringes til ophør.

Annonce