Annonce
Navne

Preben gør en forskel

Preben Rusbjerg flankeret af Johanne Berg og Torben Nielsen fra regionsbestyrelsen. Foto: Sidsel Reitz Krarup, DBU
Annonce

Ejsing: - Det er SÅ fortjent, at han vinder prisen.

Siger Lars Rocatis, formand i Ejsing Boldklub om klubkammeraten Preben Rusbjerg, der tirsdag blev hædret af DBU Jylland Region 2. Det skete i Aulum Fritidscenter, hvor han fik overrakt DBU Jylland Region 2’s Gør en forskel-pris. Efter indstilling fra boldklubben.

Preben Rusbjerg er mangeårigt medlem af fodboldklubbens bestyrelse, han er formand for klubbens boldudvalg og er generelt med i stort set alt, hvad der foregår i klubben.

- Preben er en af dem, som vores lille boldklub er bygget op af – han er nemlig en frivillig, som tænker på klubben og ikke mindst medlemmerne før sig selv, lyder det i klubbens indstilling.

Prismodtageren er ankermand i mange af fodboldklubbens aktiviteter, men hjælper også til med øvrige aktiviteter i og omkring klubben, fx er han primus motor for klubbens årlige sportsfest, hvor han har fået fodbold på programmet.

- Uden Preben Rusbjerg var der ingen Ejsing Boldklub, fremgår det af indstillingen.

- Alle klubber skulle have en Preben, så ville de også føle, at hjælpen altid var nær. Men ikke vores Preben, for ham vil vi selv beholde, for han er noget særligt, slutter Lars Rocatis i indstillingen.

Sammen med prisen modtog Preben Rusbjerg et diplom, en gave og en pengepræmie på 4000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Benjamin forsvarer sin ph.d.

Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Annonce