Annonce
Kultur

Preben Elkjær må flytte foredrag efter hasteoperation

Preben Elkjær er blevet opereret for galdesten og har derfor måtte udskyde det foredrag, han skulle have holdt i Holstebro i uge 43. Foto: Claus Bech/Scanpix
Annonce

Holstebro: Torsdag den 24. oktober skulle den tidligere fodboldlandsholdsspiller Preben Elkjær have givet foredrag i Musikteatret Holstebro, men det foredrag er med kort varsel blevet flyttet til den 5. februar næste år.

Det oplyser Musikteatret på Facebook. Den populære gavflab, der i dag erhverver sig som fodboldekspert hos Viasat, bliver nemlig nødt til at holde en lille pause mens han kommer sig efter en uplanlagt operation.

- Hasteindlagt og opereret for en galdesten i nattens mørke. Stor tak til det fantastiske personale på UZ Gent. Holder lige en lille pause og så er jeg klar igen, skriver Preben Elkjær selv på det sociale medie Twitter.

Foredraget "Mit liv som Elkjær" beskrives som et underholdende og sjovt foredrag fyldt med anekdoter fra Prebens lange og glorværdige karriere i Tyskland, Belgien, Italien og på det legendariske 80’er-landshold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce