Struer

PostNord åbner nyt udleveringssted i Struer

PostNord åbner en ny Collect Shop hos Kiosken på Struer Banegård. Foto: Henrik Petit

Struer: 4. april åbner PostNord en ny Collect Shop hos Kiosken på Struer Banegård. Her kan man nemt og hurtigt hente sine pakker.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu rykker endnu tættere på borgerne i Struer, når vi åbner en Collect Shop. Her kan de nemt og hurtigt hente deres pakker. Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem, og åbningen er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger Helle Jeppesen, distriktschef i PostNord, i en pressemeddelelse.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er hverdage fra kl. 6.30-19.00, lørdag fra kl. 9.30-18.00 og søndag fra kl. 9.30-19.00. Alle helligdage holdes åbent fra kl. 10.00-18.00. - Det har stor betydning for os, at vi nu kan tilbyde vores kunder endnu en god service i form af muligheden for at hente deres pakker hos os. Vi glæder os til at komme i gang og til at hilse på de nye pakkekunder, siger Claus Pedersen, der er indehaver af Kiosken på Struer Banegård. Den nye Collect Shop er ét af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2000 stk. fordelt over hele landet.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Ulfborg/Vemb

Medlemmerne flygtede efter sag om grusvej: Nu ser det lysere ud for MC-klubben

Fodbold For abonnenter

Sådan skal HB forlænge det forrygende forår

112

Brød ind i friluftsbadet og stak af med pengene

Struer

Klar til første spadestik til kunstgræsbane

Holstebro

Brugs udsat for røveri: Blev truet med 'pistol'

Holstebro For abonnenter

Kæmpevarehus har nye store byggeplaner i Holstebro

112

Vej kortvarigt lukket efter færdselsuheld

Annonce