Annoncørbetalt indhold

Populære varevogne i 2020: Hvilken en skal du vælge?

Dette indhold er sponsoreret

Er du på jagt efter en ny varevogn, så skal du læse ekstra god med her. Vi har nemlig fundet tre af markedets allerbedste modeller og har stillet dem op i mod hinanden for at konkludere, hvilke modeller, der er den bedste i 2020. Vi ser på forskellige faktorer i forhold til, hvad en varevogn skal kunne i vores verden disse dage. For uanset om man er sælger, håndværker, landmand eller andet, så kan alle erhverv have brug for en ny vogn med masser plads i bagagerummet. Vi kigger i denne artikel på tre af de mest populære modeller og ser på deres specifikke kvalifikationer. For alle varevogne er forskellige, og det er svært at kåre én bestemt til at være den bedste af sin slags. Det kommer nemlig an på, hvilke behov den enkelt forbruger eller virksomhed har til sin nye varevogn. Hvad skal den kunne, hvor meget skal den kunne rumme og hvor stort er budgettet, er nogle af de spørgsmål, der kan være med til at bestemme, hvilken varevogn, der skal være den næste i garagen.

I artiklen her har vi taget et ekstra godt kig på tre forskellige modeller, som vi vurderer er bedst til at løse forskellige udfordringer, der kan kræve en varevogns styrke og rummelighed. Først kigger vi på Mercedes Sprinter, der af det engelske bilmagasin Parkers er blevet kåret som den bedste og mest stabile varevogn i nyere tid. Dernæst stiller vi skarpt på klassiskeren VW Transporter, der igennem seks generationer af biler har været en af de mest populære varevogne nogensinde. Til sidst kigger vi på Ford Transit, som blev rost til skyerne af YouTube-kanalen Carwow, som analyserer biler i deres videoer. Alt i alt er det altså tre modeller, der er særdeles populære på markedet, så uanset hvilken en man vælger, er der gode muligheder for at finde en god varevogn. Læs med og bliv klogere på, hvilken en af disse modeller der er bedst til bestemte formål.

Mercedes Sprinter

I den såkaldte “FN50” undersøgelse som engelske Parkers referede til i deres undersøgelse af varevogne, så er Mercedes Sprinter med længder den med pålidelig og kraftfulde varevogn på markedet. Den kan tjene hvert et formål, og er på mange måder det bedste bud på markedets bedste varevogne. Den bliver konsekvent rost af dens brugere, der beskriver den som særdeles stærk og god til alle slags formål. Faktisk er Mercedes sprinter fire år i træk blevet nummer et i Parkers undersøgelse, hvilket også vidner om en særdeles kvalitetsrig varevogn. Specielt den nye generation af Mercedes Sprinter, der blev sendt på markedet i starten af 2018 har været en stor succes for Mercedes, og er formentlig en af grundene til at bilen har kunne holde sig på toppen af FN50-undersøgelsen lister i et halvt årti. På mange måde er Mercedes Sprinter et godt bud på den bedste varevogn på markedet, omend prisen også er fastsat herefter. Det er nemlig ikke en billig varevogn, så skal man bruge sådan en, bør man i stedet kigge på de to følgende modeller i artiklen.

VW Transporter

VW Transporter er en tidsløs klassiker, der aldrig skuffer. Som et stykke verdenshistorie er Transporteren stadigvæk kørende, og er nu på sin sjette generation. Varevogn, der oprindeligt startede med at være kendt i folkemunde som “Rugbrødet” eller “Folkevognsrugbrødet” på grund af dens brødformede facon, er i den nyeste model langt fra et hippie-køretøj. Den er særdeles solid til at udføre de opgaver, den bliver sat til, og er på mange måder en af de bedste modeller på markedet. Faktisk er VW Transporterens nyeste model også virkelig blevet finjusteret og designet, så den udnytter pladsen i bilens bagage ekstra godt. Desuden bygges modellen også som passagerbil med ni sæder, så vil man have en model, der også kan modtage passagere, er den VW Transporter et glimrende bud på den bedste varevogn på markedet. Desuden er dette ikke VW’s eneste populære varevogn, da dens søsterbil Crafter også bliver rost af forskellige bilmagasiner verden over. Vi valgte dog at tage Transporteren med i denne artikel på grund af dens lange historie og indflydelse på varevognsproduktionen i det seneste halve århundrede.

Ford Transit

Til sidst er der også Amerikanske Ford’s model, der går under navnet Transit. Tidligere var denne varevogn en af markedets suværent mest populære i følge Parkers FN50 undersøgelse, men er de seneste år faldet længere ned på listen. Det betyder dog ikke, at den er helt upopulær, da det f.eks. var den bedst sælgende varevogn i 2018, og de to modeller Transit og Transit Custom har stadig et godt greb i markedet. Mercedes, Iveco, Peugeot og VW har dog de seneste år indhentet Ford, når det kommer til udnyttelse af plads og mange andre parametre for varevogne.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.