Struer: Den tværkommunale fødevarefestival Madmødet 2022 hylder de mange lokale fødevarer, som produceres i Midt- og Vestjylland. Det sker i dagene fra den 16. til den 22. maj, hvor spotlightet tændes på lokale fødevareproducenter- og virksomheder.
- Foruden de helt store i erhvervet, så er der en underskov af små nicheproducenter, som laver topkvalitetsprodukter. Både store og små har fortjent at blive fejret, så det vil vi gøre med Madmødet, fortæller Susanne Nors i en pressemeddelelse.
Hun er leder af Business Region MidtVest, som står bag Madmødet.
Der bliver mulighed for at spise fisk kombineret med whisky, få indsigt i robotters indtog i landbruget, opleve fællesspisninger med totalt lokale fødevarer, og besøge nogle af de bedste restauranter, som under Madmødet vil have en menu bestående af lokale råvarer.
Blandt de lokale madoplevelser kan man tage til Oddesund og få serveret en luksus-feltration i en pop op-restaurant indrettet i en af områdets bunkere.
På Madmødet.dk er det samlede program præsenteret, så man kan finde et event i nærheden, der passer til enhvers smagsløg.