Annonce
Læserbrev

Politik. Tak til jer, der laver noget

Annonce

Debat: Pengene skal tjenes, før de skal bruges. Det er sund fornuft af den slags, der holder Danmark sammen. Og sådan lever de fleste danskere gudskelov hver dag ved at stå op og knokle for en bedre morgendag for dem selv og deres omgivelser.

Den erkendelse savnes hos det nye røde flertal. Regeringen er gået den helt modsatte vej med en bebudet tredobling af arveafgiften, en tredobling af kravet om kvælstofreduktion til landbruget og mere bøvl og bureaukrati for erhvervslivet. Samtidig skal forældre på kontanthjælp have højere ydelser.

Linjen er klar – højere skatter og mere bøvl til dem, der laver noget, og flere penge til dem, der ikke laver noget. Det er politik, der giver os mindre at leve af i fremtiden.

Der er ellers nok at tage fat på: Større adgang til kvalificeret udenlandsk arbejdskraft, højere topskattegrænse, lavere selskabsskat, fjernelse af bureaukrati og regler, stop for tilgang til efterløn, sænkning af dimittendsatsen på dagpenge – og jeg kunne blive ved.

Derfor er der en besked til alle jer, der laver noget: Liberal Alliance har ikke glemt jer. Og Danmark kan ikke undvære jer. Tak for jeres indsats hver eneste dag – vi kæmper for, at den bliver påskønnet.

Alex Vanopslagh. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
TTH Holstebro For abonnenter

Udvisningshelvede var med til at knuse drømmen om tredje pokaltitel: Min følelse er, at dommerne var noget hårdere ved os end ved dem

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce