Annonce
Læserbrev

Politik. Danmark har ikke brug for kvoteflygtninge

Peter Skaarup. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Debat: Lige så glade vi i DF blev for Socialdemokraternes tilsyneladende skifte på udlændingeområdet i en strammere retning, inden valget, lige så skuffet er vi blevet efter valget, hvor Socialdemokraterne er i fuld gang med at åbne grænserne for nye flygtninge.

Alene aftalen med støttepartierne betyder nu, at Danmark skal modtage kvoteflygtninge, som ovenikøbet skal være særligt udsatte, hvilket også betyder yderst vanskelige at integrere - om overhovedet muligt.

Det indebærer, at danskerne på sigt må imødese færre penge til velfærd, højere skatter og ikke usandsynligt mere kriminalitet og utryghedsskabende adfærd fra nogle af de nytilkomne.

Der findes allerede titusinder af flygtninge og indvandrere i Danmark, der er svære at integrere herunder en del, vi ikke kan hjemsende trods fred og ro i deres hjemlande. Socialdemokraternes kursskifte og fokus på at øge tilstrømningen, kommer desværre ikke som den store overraskelse nu, hvor de har lagt alle deres æg i venstrefløjens kurv. Socialdemokraternes triste kursskifte gør bare, at vi i DF skal være endnu mere på vagt. Uanset hvilke lempelser der kommer fra regeringens hånd, så kommer det ikke til at gå upåtalt hen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce