Annonce
Holstebro

Politiet var aldrig på besøg hos ung landmand

Politiet afviser også at have haft en patrulje på stedet, efter det har gennemgået alle patruljevognenes GPS-data fra den pågældende nat. Arkivfoto: Scanpix/Morten Juhl
Annonce

RÅSTED: Politiet har nu i en redegørelse afvist, at de var i besøg i Råsted natten til den 27. oktober. Det fremgik ellers af en artikel i Dagbladet den 21. november i år, hvor Jacob Christensen fortalte, at ulve havde været meget tæt på ham og hans får, og han havde ringet til politiet to gange - og politiet havde været på besøg efter det andet opkald.

Af artiklen fremgik det også, at sagen ikke fremgik af politiets døgnrapport.

Efter at have tjekket i systemet bekræfter politiet nu det første telefonopkald klokken 23.20, hvor den unge landmand fortæller, at der står en ulv på gårdspladsen ved familiens fårefold. Vagtcentralen vejleder ham i at skræmme ulven væk. Ifølge politiet var det en fejl, at dette opkald ikke blev noteret i første omgang.

Til gengæld afviser politiet, at der har været flere opkald efter at have tjekket systemet. Og politiet afviser også at have haft en patrulje på stedet, efter det har gennemgået alle patruljevognenes GPS-data fra den pågældende nat.

Da avisen skrev artiklen, var oplysningen om politiets besøg dog blevet bekræftet af yderligere én person, der var til stede den aften.

Dagbladet beklager de fejlagtige oplysninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gav politiet en fuck-finger

Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Annonce