112

Politiet tilkaldt efter trusler på rådhuset

Politiet bevogtede i et par timer rådhuset i Struer, for at personalet i afdelingen for handicap og psykiatri kunne være sikre på, at den unge mand som fremsatte trusler og forsvandt fra rådhuspladsen i en bil, ikke vendte tilbage. Foto: Morten Bang Larsen
Trusler mod personalet i kommunens afdeling for Handicap, Social og Psykiatri udløste tirsdag eftermiddag en større politiaktion i Struer

Struer: En 31-årig mands trusler mod personalet i Struer Kommunes afdeling for Handicap, Social og Psykiatri på rådhuset i Struer udløste tirsdag eftermiddag en større politiaktion.

Manden forsvandt klokken cirka 12.30 fra rådhuset i bil op gennem gågaden, og politiet sendte både en motorcykelbetjent, flere af de stribede patruljebiler og et par efterforskere i civile køretøjer mod Struer for at få manden anholdt og for at bevogte rådhuset, så personalet kunne være sikre på, at han ikke vendte tilbage.

Politiet var blandt andet på udkig efter ham ved rundkørslen på Holstebrovej, og et par timer efter episoden på rådhuset kunne Lene Hornstrup, som er centerchef i afdelingen for Handicap, Social og Psykiatri i Struer Kommune oplyse, at politiet havde fundet frem til manden.

- Jeg vil helst ikke fortælle så meget om, hvad der skete sådan helt konkret. Det er jo en personsag, så jeg kan bare sige, at vi følger en beredskabsplan, når der sker den slags, og at politiet var hurtige til at reagere. Det er vi selvfølgelig meget glade for, forklarer Lene Hornstrup.

Måtte springe for livet

Lars Mollerup fra lokalpolitiet i Holstebro oplyser onsdag morgen, at den 31-årig var kendt af politiet, og at han blev eftersøgt på forskellige adresse, hvor politiet vidste, at han kunne have søgt tilflugt.

Efter et par timer lykkedes det at finde frem til ham, og han blev anholdt på Damtoften.

- Ud fra karakteren af de trusler, der blev fremsat, og politiets forhåndskendskab til den 31-årige, reagerede vi skarpt på det og sendte en del vogne afsted for at finde frem til ham, fortæller Lars Mollerup og forklarer, at den 31-årige blev sigtet for både truslerne på rådhuset og for hasarderet kørsel ned gennem gågden, hvor folk måtte springe til siden for at undgå at blive kørt ned.

Desuden blev den 31-årige sigtet for både spirituskørsel og for kørsel under påvirkning af narko.

Den 31-årige vil i løbet af i dag blive fremstillet for en dommer under et grundlovsforhør ved retten i Holstebro.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Hundehegn og frit udsyn skal skræmme skovskidere væk

Erhverv

Lars Larsens søn rykker ind i Actona-bestyrelse

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

Struer

Befriende besked til 86-årig mand fra Asp: Du kan flytte ind i lejlighed 3 på plejehjemmet på tirsdag

112

Diskotek sigtet for at lukke 17-årig ind

Holstebro

Tiltalt for voldtægt af niårig pige: Jeg kørte hende bare hjem

Fodbold For abonnenter

Nedrykkede Herrup sprudlede da presset forsvandt

112

35-årig tiltalt i voldtægtssag: Tippede selv skolen under falsk navn

112

Blev taget af politiet og fik næsten betalt sin skatteregning - skylder nu Skat 31 kroner

Annonce