Danmark

Politiet til gerningsmænd efter dødsvold i Horsens: Vi ved, hvem I er

Foto: Camilla Boesen
Sydøstjyllands Politi opfordrer de to gerningsmænd til overfaldet på en 22-årig i Lunden i Horsens påskelørdag til at melde sig selv.

Horsens: Vi ved, hvem I er. Meld jer selv, eller vi efterlyser jer med navn og billede.

Så klart lyder budskabet fra Sydøstjyllands Politi til de to gerningsmænd, der lørdag aften overfaldt en 22-årig mand i Lunden i Horsens.

Natten til tirsdag døde manden på Aarhus Universitetshospital i Skejby uden at være kommet til bevidsthed siden overfaldet.

Siden den 22-årige mand lørdag aften blev overfaldet med slag og spark i Lunden i Horsens, har Sydøstjyllands Politi arbejdet på højtryk for at finde de formentlig to gerningsmænd til det voldsomme overfald.

- Via efterforskningen er vi nu bekendte med identiteten på de to gerningsmænd. Såfremt de ikke melder sig selv i dag, onsdag 24. april 2019, inden kl. 18 vil politiet efterlyse dem offentligt med navn og billede, skriver politiet i en pressemeddelelse. Sydøstjyllands Politi opfordrer også personer, som ved, hvor de to gerningsmænd opholder sig, til at kontakte politiet med deres viden på tlf. 114.

Mindestund

I løbet af tirsdagen var rigtig mange mennesker forbi gerningsstedet neden for Menneskemuren i Lunden i Horsens for at lægge blomster som minde om den 22-årige, der altså ikke overlevede.

Både kort, blomster, englefigurer og tændte lys ligger fint arrangeret i et bed ved stien neden for trappen ved kunstmuseet.

Og onsdag aften er der arrangeret en mindestund for den 22-årige i Lunden.

Begivenheden er oprettet på Facebook, hvor interesserede opfordres til at komme forbi Lunden fra kl. 18 for at "lægge en blomst, stille et lys eller holde et minuts stilhed til ære for ham", som arrangørerne skriver.

Onsdag morgen har flere end 100 allerede tilkendegivet, at de agter at deltage i begivenheden.

0/0
Annonce
Danmark

Video: Se den fulde statsminister-duel mellem Mette Frederiksen og Lars Løkke

Danmark

DMI advarer: Risiko for lokale skybrud

Danmark

Paludan sendte brev til 500: Alle i chikaneoffers omgangskreds skulle kende hans version

Kultur For abonnenter

Ny bog: Svenske Greta Thunbergs vej til at blive klimaaktivist

Kultur For abonnenter

Cirkusrevyen: Alt for pæn

Revy: Førhen risikerede man at få en splint i ballen, når man slog sig ned på en af de gamle stole i Cirkusrevyens telt på Dyrehavsbakken. I de senere år er der kommet behagelige, bløde sæder, og i år har denne pæne blødhed desværre bredt sig til scenen. Det begynder ellers godt med et fælles åbningsnummer om krænkelser og politisk korrekthed, som elegant afbrydes af Ulf Pilgaard, der slår fast, at det her er stedet, hvor man netop krænker folk - at det er hele formålet med teltet. Sådan! Desværre viser det sig at være tomme løfter, for krænkelserne udebliver. Hverken publikum eller magthavere sendes for alvor hverken i svedekassen eller skammekrogen. Der er bid i en elegant vise skrevet af Carl-Erik Sørensen, hvori Ulf Pilgaard er bandit i habit, som tilhører ”et misforstået folkefærd, lige fyret, derfor mangemillionær” og i et nummer om de mange penge, som er fosset ud af Skat - også skrevet af Carl-Erik Sørensen - men så stopper pisken. Resten af revyen er ufarlig underholdning, og det går ikke - særligt ikke, når man er Cirkusrevyen, der qua sin størrelse og dermed muligheder er toppen af poppen, klassens anfører. Her må man med rette forvente det bedste inden for dansk revy. Ja, det er valgtid, og virkeligheden kan overhale politiske tekster i en revysæson, som er længere end valgkampen, men det er ikke undskyldning nok til stort set at frede regering og opposition i revysammenhæng. Der er masser af politiske sager fra det forgangne år, som kunne ristes og vrides, men det sker ikke.

Danmark For abonnenter

Se billederne: Greven af Egeskov hemmeligt gift med prinsesse

Danmark

Nu er dommen faldet: Eks-politiker erkender 73 sexorgier i hele Danmark

Annonce