Annonce
Struer

Opdateret: Derfor skulle 31-årig mand anholdes - værtshusgæster spærret inde

Betjente med den anholdte mand, der barfodet og i håndjern blev eskorteret til en ventede politibil. Manden blav anholdt, da bevæbnede betjente stormede ejendommen i Bredgade, der blandt andet huser værtshuset Kommandobroen. Foto: Morten Stricker

Struer: Midt- og Vestjyllands Politi er lige nu massivt til stede ved en ejendom i Struer midtby.

Ejendommen er beliggende i Bredgade og huser blandt andet værtshuset Kommandobroen.

Ifølge Dagbladets mand på stedet, så er hele krydset Bredgade og Østergade spærret af, og bevæbnet politi er trængt ind i ejendommen.

Annonce

Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi bekræfter, at politiet har gang i en aktion, men han ønsker på nuværende tidspunkt ikke at komme med flere detaljer.

Omkring klokken 11.25 kom politiet ud med en person i håndjern, hvorefter betjentene vendte tilbage til bygningen, oplyser Dagbladets journalist på stedet.

Værtshusgæster spærret inde

Seks gæster og indehaveren af værtshuset Kommandobroen, Betina Hamborg, blev ved 11-tiden bedt om at blive inde på værtshuset og låse døren, da en politikaktion var nært forestående i bygningen.

Kommandobroen har sin indgangsdør til venstre, og til højre er indgangsdøren til lejlighederne inde i den store gule bygning. Den dør, som de kampklædte betjente trængte ind ad.

Indespærringen, der varede en god halv times tid, blev af både gæster og indehaver taget med stoisk ro. Som en af gæsterne udtrykte det over for avisen: "skulle man spærres inde, så findes der da værre steder end et værtshus".

Midt- og Vestjyllands Politi er lige nu massivt til stede ved en ejendom i Struer midtby, hvor mindst én er anholdt. Ejendommen er beliggende i Bredgade og huser blandt andet værtshuset Kommandobroen. Foto: Morten Stricker.

Ifølge Betina Hamborg havde hverken hun eller værtshuset gæster bemærket noget usædvanligt op til den dramatiske politiaktion tirsdag formiddag:

- Vi hverken hørte eller så noget, der kunne vække vores mistanke, siger Betina Hamborg.

Efter at betjentene var trængt ind i bygningen, kunne man inde i Kommandobroen høre, at der blev gået rundt i opgangen.

- Det så meget dramatisk ud, men vi har altså ikke mærket noget til det herinde, siger Betina Hamborg.

"Opgaven løst"

Klokken 11.40 er afspærringen af krydset ophævet igen, oplyser Dagbladets mand på stedet.

Antallet af betjente også faldet, mens den anholdte mand er blevet kørt væk.

Dagbladets journalist på stedet fortæller desuden, at det var i en opgang til lejligheder i bygningen, hvor Kommandobroen også er placeret, at politiet kom ud med den anholdte.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser kort efter klokken 12 på Twitter, at man har været til stede ved en adresse i Struer i forbindelse med en politiopgave, som er løst i god ro og orden.

Opdateret: Kl 12.32

Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at aktionen i Struer nu er overstået.

- Vi har fået en anmodning om at anholde manden på vegne af Syd- Østjyllands Politi. Det har vi gjort, og det er nu dem, der overtager sagen, siger vagtchefen.

Han fortæller at det talstærke fremmøde af bevæbnet betjente skyldes anmodningens udformning fra Syd- Østjylland:

- Men alt gik roligt for sig. Vores opgave er afsluttet.

Opdateret: 13:15

Den mand, der i formiddags blev anholdt i Struer, er eftersøgt af politiet i Sydøstjyllands Politi for trusler.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

"Det var på en adresse i Kolding kl. ca. 18, at den 31 årige fremsatte trusler. Han forlod derefter adressen og Sydøstjyllands Politi modtog anmeldelsen om forholdet. Gerningsmanden, hvis identitet var kendt, blev straks søgt flere steder, men han blev ikke fundet," skriver politiet.

"I sagens anledning har Sydøstjyllands Politi foretaget mange efterforskningsskridt, herunder en ransagning på en adresse i Ejstrup ved Kolding.

Det er nu forventningen af den anholdte 31-årige mand vil blive fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Kolding i morgen og at anklagemyndigheden i den forbindelse vil begære dobbelt lukkede døre under rettens behandling af sagen," skriver politiet.

Sydøstjyllands Politi har ikke flere oplysninger til offentligheden på nuværende tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce