Annonce
112

Politiet måtte skride til særlig procedure i anholdelse af mand med ondt i livet

Politiet måtte bruge særlig procedure på Skovvang torsdag i anholdelsen af en 42-årig mand. Genrefoto
Annonce

Holstebro: Sympatien for en 42-årig mand har Midt- og Vestjyllands Politi i behold, selvom manden torsdag ikke ville ordensmagten noget godt.

- Der er tale om en person med ondt i livet, der mest af alt har brug for hjælp, konkluderer politikommissær ved lokalpolitiet i Holstebro, Knud Lauridsen.

Politiet måtte foretage en anholdelse, der, ifølge politiet, var lige efter bogen, men samtidig kan have set voldsom ud, hvis nogen skulle have været vidner til den.

Anmeldelsen fra Skovvang på Herningvej kom torsdag klokken 18.26.

- Her kan man ikke styre en mand, der truer med, at hvis der ringes efter politiet, så vil han tæske dem. Den trussel fastholder han, da vi når frem, siger Knud Lauridsen.

Eftersom den psykisk ustabile mand opholdt sig på et værelse, skred politiet til en særlig procedure, der blandt andet betød, at man brugte skjold og skum i forbindelse med anholdelsen.

- For udefrakommende, der ikke har set sådan en anholdelse før, kan det uvægerligt se voldsomt ud, men sikkerhedsmæssigt, både for manden og politiet, er det den mest rigtige måde, forklarer Knud Lauridsen.

Ingen kom til skade under anholdelsen, og politiet forventer, at den 42-årige mand fra Holstebro skal fremstilles for en dommer fredag, dels fordi han er sigtet for vold mod personer i offentlig tjeneste, dels fordi han har flere andre sager på samvittigheden, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce