Annonce
Holstebro

To hjælpsomme mænd har meldt sig: - Det virker til, at de har ydet en god indsats

Genrefoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Vinderup: Ofte er det skurke, politiet efterlyser.

Onsdag var ordensmagten imidlertid på udkig efter to hjælpsomme sjæle.

For om aftenen den 22. august kom en syrisk kvinde ind på politistationen i Holstebro. Hun kunne fortælle, at hun forinden i nød havde standset en mindre hvid bil af ukendt mærke. Mødet fandt sted mellem Vinderup og Ejsing.

I bilen sad to mænd, og onsdagens efterlysning via Twitter og diverse medier hjalp.

- De har meldt sig, og vi har haft en snak med dem her til morgen (torsdag, red.). De har hjulpet meget med deres forklaring, og det virker til, at de har ydet en god indsats, siger efterforskningsleder hos Midt- og Vestjyllands Politi, Thomas Hald.

Kvinden bad den 22. august de to mænd om hjælp til at blive kørt til politistationen i Holstebro.

"Hun sagde, at hun var på flugt fra sin mand, og at de ikke måtte stoppe, før de var på politistationen," beskriver politiet forløbet, men derudover holdes oplysningerne tæt ind til kroppen.

- Grundet sagens omstændigheder og de involverede personer kan vi ikke oplyse andet, siger Thomas Hald, der dog kan fortælle, at de hjælpsomme mænd stammer fra Herning-området og er i begyndelsen af 20'erne.

Men hvorfor er der gået en måned, inden I bad om hjælp til at finde de to mænd?

- For det første kom anmeldelsen lidt sent ind, hvorefter vi arbejdede på den, og i forbindelse med efterforskningen kom flere forhold til. Dem skulle vi efterfølgende dykke ned i, og her viste det sig, at de to mænd nok kunne bidrage til sagen, siger Thomas Hald.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce