Holstebro

Politiet efter motorvejsuheld: Hold dig orienteret, inden du kører ud i morgentrafikken

Motorvejen mod Holstebro er stadig totalt spærret, mens bilister kan bruge nødsporet, hvis de skal mod Herning. Foto: Kaspar Hvid
Efter uheldet torsdag eftermiddag, hvor en kran væltede på Holstebromotorvejen, er Midt- og Vestjyllands Politi ved at gøre klar til at hejse den væltede kran. Det sker med hjælp fra BMS Krangården i Tvis

AULUM: Man skal holde sig opdateret, når man kører hjemmefra i morgen. Det fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj.

- Det bliver tidligst midnat, inden vi får rejst kranen. Derefter kommer det, der skal laves på vejen, hvor der er skader på vejbelægningen og på autoværnet, siger Ole Vanghøj.

Han fortæller derudover, at han håber, motorvejen er klar til morgentrafikken, men man skal holde sig orrienteret, inden man kører hjemmefra.

- Jeg håber meget, at vi er klar til morgentrafikken, men hvis vi ikke er, så kan man køre af den gamle hovedvej, siger vagtchefen.

Uheldet, som skete torsdag eftermiddag, koster formentlig en bøde til fem bilister. De er nemlig blevet sigtet for at tage billeder af uheldet.

- Jeg ved ikke, hvad det koster, når man bliver sigtet for det, siger Ole Vanghøj, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Det kræver to mobilkraner fra BMS i Tvis at få den væltede kran væk. Foto: Kaspar Hvid

Harm over klager

Han fortæller samtidig, at han er harm over, at folk har ringet og klaget over, at motorvejen var spærret.

- Vi har fuld forståelse for, at folk har travlt, og at de gerne vil hjem, men det ligner simpelthen ikke noget, at man ringer og klager på den måde. Vi spærrer ikke vejen for sjov. Vi gør det udelukkende, så vi kan arbejde i sikkerhed, og så der ikke sker flere uheld, siger vagtchefen.

Uheldet skete, da en større kran væltede på Holstebromotorvejen. Det vides endnu ikke, hvordan kranen helt præcist kunne vælte. Før Midt- og Vestjyllands Politi kunne få kranen væk, krævede det, at man fik rekvireret to mobilkraner. De kom fra BMS Krangården i Tvis, hvor direktør Fin Vandborg tidligere kunne fortælle, at det ikke var deres kran, der var væltet, som det ellers først forlød.

Ved uheldet skete der ikke nogen personskade.

Vagtchef Ole Vanghøj, Midt- og Vestjyllands Politi, fortæller, at fem er blevet sigtet for at tage billeder af uheldet. Foto: Kaspar Hvid
0/0
Annonce
Holstebro For abonnenter

Kendt meteorolog: - Vi er nødt til at tage klimaforandringerne seriøst

Erhverv

Frituregryde skød stikflammer i køkkenet: Hvad gør man så med et fyldt hotel og 168 bryllupsgæster?

Holstebro For abonnenter

Til minde om en mand, hvis kælenavn sagde alt: "Tivoli Hans"

Kultur

Sub Festivalen er i gang: - I Holstebro er det sgu cool at være frivillig

Holstebro For abonnenter

Valget er i gang: Det mener vælgerne er det vigtigste

Holstebro

Ligger i strid med kommunen: Vi er både magtesløse og helt til grin

112

Bil i brand i nat

Holstebro

Kandidat fik ødelagt valgplakater

Annonce