Annonce
112

Politiet advarer mod velklædt tricktyv: Lad jer ikke narre

I et enkelt tilfælde mandag hoppede en ældre person på mandens historie, og fremviste 9000 kroner i kontanter, som han stak af med. Arkivfoto.
Annonce

Ulfborg/Holstebro: Politiet advarer nu mod, at en mand omkring de 40 år gentagne gange har forsøgt at franarre ældre personer kontanter.

Mandag skete det fire gange i Ulfborg, hvor manden på Tingvej kontaktede fire ældre mennesker i deres hjem:

- Fremgangsmåden er den samme hver gang. Han advarer de ældre mod, at der er sket noget i nærområdet, og spørger om de har kontanter, som de bør gemme, siger Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro.

I et enkelt tilfælde mandag hoppede en ældre person på mandens historie, og fremviste 9000 kroner i kontanter, som han stak af med.

De tre andre personer, der blev kontaktet, hoppede ikke på historien.

- Beskrivelsen af manden og fremgangsmåden stemmer helt overens med et lignende tilfælde i Holstebro i sidste uge, hvor det også lykkedes af snyde en ældre dame for kontanter i Danmarksgade i Holstebro, fortæller Lilian Jensen.

Hun fortæller, at alle, der har været i kontakt med den omtalte mand, beskriver ham som både veltalende og velklædt, og at de derfor ikke fatter mistanke til ham.

Manden beskrives som omkring 40 år, dansk af udseende og mellem 170 og 175 centimeter høj. Han har kort mørkt hår og bar under mandagens ugerninger en mørk ternet skjorte og shorts.

Oplysninger om manden til lokalpolitiet i Holstebro på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Møde skal afgøre Lokalhistorisk Arkivs fremtid: Enten overtager de frivillige - ellers kommer Rigsarkivets makulator

Ulfborg/Vemb

Delebil-koncept vinder frem

Annonce