Annonce
112

Politiet advarer mod velklædt tricktyv: Lad jer ikke narre

I et enkelt tilfælde mandag hoppede en ældre person på mandens historie, og fremviste 9000 kroner i kontanter, som han stak af med. Arkivfoto.

Ulfborg/Holstebro: Politiet advarer nu mod, at en mand omkring de 40 år gentagne gange har forsøgt at franarre ældre personer kontanter.

Mandag skete det fire gange i Ulfborg, hvor manden på Tingvej kontaktede fire ældre mennesker i deres hjem:

- Fremgangsmåden er den samme hver gang. Han advarer de ældre mod, at der er sket noget i nærområdet, og spørger om de har kontanter, som de bør gemme, siger Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro.

I et enkelt tilfælde mandag hoppede en ældre person på mandens historie, og fremviste 9000 kroner i kontanter, som han stak af med.

De tre andre personer, der blev kontaktet, hoppede ikke på historien.

- Beskrivelsen af manden og fremgangsmåden stemmer helt overens med et lignende tilfælde i Holstebro i sidste uge, hvor det også lykkedes af snyde en ældre dame for kontanter i Danmarksgade i Holstebro, fortæller Lilian Jensen.

Hun fortæller, at alle, der har været i kontakt med den omtalte mand, beskriver ham som både veltalende og velklædt, og at de derfor ikke fatter mistanke til ham.

Manden beskrives som omkring 40 år, dansk af udseende og mellem 170 og 175 centimeter høj. Han har kort mørkt hår og bar under mandagens ugerninger en mørk ternet skjorte og shorts.

Oplysninger om manden til lokalpolitiet i Holstebro på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom brand i halmlade

Leder For abonnenter

Det er utroligt...

Vi kunne læse her i bladet i lørdags, at fremtiden for et af de absolut allerstørste sportsarrangementer i hele landsdelen, Holstebro Cup, som afvikles hver påske, er i farezonen for ikke at kunne fortsætte. Ikke fordi der ikke er deltagere, som vil tage til Holstebro i påsken for at spille håndbold. Det vil de gerne, og det bidrager naturligvis til omsætning og markedsføring af byen, at der kommer så mange udøvere, ledere og forældre. Formanden for Holstebro Cup, Karsten Marcussen, har stået i spidsen for arrangementet i årevis, og han har i lige så mange år haft stor opbakning fra en række frivillige, der gør det af lyst og ikke fordi, de selv har børn eller anden personlig interesse i arrangementet. Selvfølgelig får de en personlig oplevelse ud af at være sammen med så mange glade mennesker, men man gør det også, fordi det er vigtigt for en by at have et stort arrangement som Holstebro Cup. Men formanden stopper, når denne udgave er klaret. Og han kan frygte, der er flere af de frivillige, der benytter lejligheden til det samme. Begrundelsen er, at det er blevet et bøvl med samarbejdet med kommunen, og formanden opfatter det som direkte benspænd, når det er særdeles vanskeligt at få praktiske ting til at gå op, og der ingen velvillighed er fra kommunens side. Det er fortrinsvis adgangen til skolerne, hvor der indkvarteres deltagere, der er problemet, og i modsætning til de kommunale skoler, så er der ingen problemer med professionskolerne, gymnasiet med videre. I samme avis beklager udvalgsformanden det, og nu skal tonen have en anden lyd. Det må vi så se, om den får. Men det kan jo ikke være rigtigt, at der skal en formands-afgang og en forsideartikel i det lokale dagblad til, før man opfatter alvoren hos kommunen. En kommune bør forkæle frivilliges initiativer og arbejdslyst, når det drejer sig om sådanne arrangementer, som helt klart er i kommunens store interesse, der bliver arrangeret. Det er ingen naturlov - slet ikke i dag, at der er frivillige, der vil gøre sådan et stort stykke uegennyttigt arbejde, så derfor kan det undre, at der skal så stort et brag til, før man vågner op og aflyser alle benspænd for at erstatte dem med skulderklap og "medvind på alle cykelstier". Hvis det altså sker...

Annonce