Annonce
Holstebro

Politiet advarer efter påkørsel af cyklist: - Der er nogle gange 30 eller 40 bilister i timen, der laver denne fejl

- I nogle perioder er det 30 til 40 bilister i timen, der laver den fejl. Kommer man fra nord ad Stationsvej, må man ikke dreje til højre og ind til testcentret. Det er forbudt, fortæller David Dyrmose fra lokalpolitiet i Holstebro.. Foto: Søren Egebjerg Pedersen.
Der sker mange farlige situationer ved testcentret lige nu, fordi mange ikke ved, hvordan de skal komme derind, hvis de kommer fra nord, advarer lokalpolitiet.

Holstebro: En 22-årig cyklist slap med skrammer og mindre knubs.

Den 20-årige bilist, der havde kørt hende ned, kan på sin side se frem til en sigtelse for at overtræde sin vigepligt, samt en bøde for at at have foretaget et ulovligt højresving.

Og det sidste vil mange bilister kunne få ved det nye testcenter i den gamle postbygning på Stationsvej.

Annonce

- I nogle perioder er det 30 til 40 bilister i timen, der laver den fejl. Kommer man fra nord ad Stationsvej, må man ikke dreje til højre og ind til testcentret. Det er forbudt, fortæller David Dyrmose fra lokalpolitiet i Holstebro.

Han fortæller, at politiet får masser af henvendelser fra buschaufførerne i området, der kan se, hvordan der ofte opstår farlige situationer på grund af de ulovlige højresving.

Hvad man så skal gøre, hvis man skal have en corona-test, og man kommer fra nord ad stationsvej, har David Dyrmose også en forklaring på.

Man skal fortsætte:

- Hele vejen ned i rundkørslen ved Nørreport, hvor man skal fortsætte hele vejen rundt, og så kører op ad Stationsvej igen. Herefter kan man ved testcentret komme ind i svingbanen og dreje helt lovligt til venstre ind til testcentret, fortæller David Dyrmose.

- Det sker mange farlige situationer ved testcentret lige nu, fordi mange ikke ved, hvordan de skal komme derind, hvis de kommer fra nord, siger David Dyrmose.

Alternativet til en tur rundt i rundkørslen er, at man tager turen via Christiansgade og Skivevej ind på Stationsvej igen, så man kan komme ind til testcentret via et lovligt venstresving.

Annonce
Kultur

Maggie er med 'mor' i salonen hver dag: - Kunderne synes, det er så hyggeligt - nogen bliver ligefrem skuffede hvis hun ikke er her

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vestjylland

Politiet efterlyser vidner til brutalt overfald på åben gade: 32-årig fik knytknæveslag og flaske i hovedet

Holstebro For abonnenter

Da Poul Henning pludseligt døde, reddede han fem andre: - Det er uretfærdigt, men tænk på dem, som fik deres kære med til juleaften på grund af ham

Holstebro

Jysk Energi melder alt klar til elbilerne

Navne For abonnenter

Poul-Erik Sloth Nielsen blev 'kun' 72 år - men der er mange, som bliver 100 år og ikke har prøvet så meget, som han har

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Holstebro For abonnenter

Ragnvald fik livet tilbage, da en anden mistede sit: - Jeg er dybt taknemlig

Vestjylland

Spurgt på gaden: Er du organdonor?

Struer

Tommy stod 'I hus til halsen' - nu har han fået mod på livet igen: - Jeg har fuldstændig ændret mig selv

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Hvorfor skal jeg have skattefri penge ind på kontoen, som jeg ikke har bedt om og ikke har brug for?

Holstebro For abonnenter

Hun er selv vaccineret - men ikke hendes børn:  - For at være ærlig, så kan jeg ikke forstå, hvorfor der skal være så stort et pres

Holstebro

Nye regler kan smadre skiferien for Karsten: - Det kan ikke passe. Jeg har fået tre stik og er immun - jeg må være ønsket at få ind

Annonce