Annonce
112

Politi og SSP om ræs på Østhavnen: - Vi må have hjælp fra borgerne

SSP-medarbejder Kim Møller opfordrer borgere til at henvende sig til politiet, hvis de ser biler køre ulovligt på Østhavnen i Lemvig. Arkivfoto: Jesper Lundsgaard


Annonce

Lemvig: Både SSP-samarbejdet og lokalpolitiet er bekendt med, at der bliver kørt ræs på Østhavnen i Lemvig.

- Vi har godt hørt om, at det sker i år, lige som det også er sket forskellige steder i byen de seneste par år. Hos SSP kan vi kun opfordre borgerne til, at de skriver bilernes registreringsnumre ned og giver dem videre til politiet, for det er den eneste måde, vi kan komme i dialog med dem, siger Kim Møller, der er SSP-medarbejder.

Han peger på, at han som SSP-medarbejder ikke direkte kan gå ind og tale med de unge. Hans opgave er at følge op på unge, der er i karambolage med straffeloven. Her er der tale om overtrædelser af færdelsloven, og dermed er det en opgave for politiet.

Også hos politiet har man hørt om, at der er trafik på havneområdet i aften- og nattetimerne.

- Vi ved godt, at der er nogle, der kører rundt i deres biler på den måde. Det sker hver sommer, siger politiassistent Peter Lassen fra politiet i Lemvig.

Kim Møller ved ikke præcist, hvem det er, der kører rundt på havnen, og han vil som udgangspunkt heller ikke opsøge personerne. Men løber han på dem, vil han fortælle SSP's holdning til det.

Peter Lassen siger, at politiet gerne vil hjælpe med at løse problemerne, men at det kræver en indsats fra borgerne.

- Det vil hjælpe os meget, hvis vi kan få nogle fotos, eller man vil notere nummerpladen på de biler, der kører rundt, siger han.

Ifølge politiet kan den ulovlige bilkørsel udløse enten en bøde eller en betinget frakendelse af kørekortet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Havne Allé lukkes i weekenden

USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Annonce