Annonce
Lemvig

Forsvundet 17-årig nu fundet igen: Rettede selv henvendelse

Kort efter efterlysningen blev drengen fundet i god behold. Arkivfoto: Michael Bager
Den 17-årige, der lørdag morgen blev meldt savnet, er nu fundet igen.

Flynder: Klokken 6.10 lørdag morgen sendte Midt- og Midtjylland en efterlysning ud på det sociale medie Twitter. En 17-årig dreng var over natten forsvundet fra sin bopæl ved Bækmarksbro.

Politiet oplyste ikke i forbindelse med efterlysningen noget navn på drengen, eller hvornår han skulle være forsvundet. Men han var ifølge politiet savnet af familien, og derfor havde man fra politiets side blev sat en eftersøgning i gang - med helikopter i luften. Helikopteren blev ifølge politiet rekvireret ved fem-tiden i nat.

Men klokken 8 meldte politiet ud, at alle nu kan ånde lettet op:

- Den forsvundne 17-årige er nu fundet i god behold hos en bekendt. Politiet er til stede, og den unge mand vil blive genforenet med sin familie snarest. Familien og MVJYL Politi takker for alle borgerhenvendelser, skriver politiet på Twitter.

Senere oplyste vagtchefen hos Midt og Vestjyllands Politi, Rene Pagh, at drengen selv rettede henvendelse til politiet klokken 7.45.

Avisen har fjernet billedet af den efterlyste dreng, efter han er blevet fundet.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mobiltelefonen afslørede 31 hash-kunder

Leder For abonnenter

Gymnasium og Klimatorium

Byggeriet af Klimatorium i Lemvig foregår fortsat mest under jordhøjde. Men mens byggeriet vil rejse sig i løbet af de kommende måneder og blive et synligt tegn på, at Lemvig Kommune satser på, at klimaudfordringerne skal blive til et vækstpotentiale frem for et problem, så arbejdes der på tiltag, som skal samarbejde med Klimatorium. I lørdags kunne vi fortælle om det nyeste initiativ, som får forbindelse til Klimatorium. Lemvig Gymnasium vil lave en klima-linje, hvor Klimatorium er en samarbejdspartner. Det er det første gymnasium i landet, der sætter ord og handling bag, at klimaet er en vigtig del af den nære fremtids udfordringer. Det er et eksempel på det, Klimatorium gerne skal udvikle, nemlig ideer og projekter, som skal sætte Vestjylland på dagsordenen. Klimatorium har allerede givet omtale andre steder på kloden. På New Zealand vil man lave noget tilsvarende efter et besøg i Lemvig. Og vi har for eksempel her i bladet kunnet fortælle om en amerikansk klummeskriver, der opfordrede præsident Trump til at kigge mod Lemvig for netop at lave sådan et tiltag for at sætte gang i, at man også i USA får lavet problemerne med klimaet om til noget positivt. En betingelse for, at Klimatorium bliver en succes, er, at man skaffer sig samarbejdspartnere, som netop vil bruge bygningen i Lemvig som det sted, hvor man sammen med andre vil udvikle idéer - og det skulle gerne være til gavn for det lokale erhvervsliv, som kan være medspillere. Lakmusprøven er, om det lykkes at skaffe de partnere, der skal til, for at etape 2 kan bygges af private investorer, efter det er Lemvig Kommune og Lemvig Vand & Spildevand, der står for den første etape. At Lemvig Gymnasium har set muligheden for, at det er vestjyske studenter, der skal gå forrest med en studenterhue med klimabånd, er med til at styrke omtalen og interessen for Klimatorium, allerede inden byggeriet står klar. Efter sommerferien skulle 1. etape af det markante byggeri så være klar til at blive indviet, og så er det, vi med spænding venter på, om folkene bag kan melde ud, at nu er interessen så stor, at en privat investor kan lade håndværkerne fortsætte med at få hele projektet gjort færdigt.

112

Rumæner anholdt for pant-bedrageri

Annonce