Annonce
Lemvig

Politet går og hygger sig

Annonce

Læserbrev: Politiet er under forandring. De har fået et kæmpe politipalads i Holstebro og har endda fået et rullende politicampingstation kun til ferier, men vel uegnet til udrykning og kan slet ikke erstatte et nærpoliti, der kender steder og forholdene.

Nærpolitiet er nu nedlagt, så de kriminelle har fået en vis tid til deres forehavende. Den tid, det tager for politiet at rykke ud fra Holstebro. Jo længere væk, jo mere tid, så hvis der er behov for politi, er forbryderne væk, når de kommer. Så kan de køre hjem igen og skrive en rapport, som nok bliver henlagt. Det forlyder, at 95 procent af sagerne bliver henlagt. Det er nærmest gratis for eksempel at begå indbrud.

Politimesteren har samlet næsten al politi i Holstebro. Selv i Struer har de ikke længere politi. De kan så hygge sig sammen i politipaladset i stedet for at være ude blandt banditterne, men det er jo der, det sker. Det kan politimesteren ikke se, men det kan justitsministeren og andre. De vil have politiet væk fra skrivebordene og ud i befolkningen, så den kan være tryg. Bliver det vedtaget, kan vi nok vente en politireform og ny stilling. Det er sikkert det, politimesteren har forudset og tænkt over, når han trækker sig nu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce