Annonce
Sport

Podcasten Danmark: Man har fået for mange håndbolde i hovedet, hvis man mener, landstræneren skal fyres

Nikolaj Jacobsen skal naturligvis fortsætte som dansk landstræner, lyder det i podcasten, Sport i Danmark. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Kan vi efterhånden tro på det danske herrelandshold i håndbold efter fiaskoen ved EM? Det og andre spørgsmål vender sportsjournalisterne Jesper Banke og Kim Mikkelsen i denne uges episode af podcasten, Sport i Danmark.

HÅNDBOLD: Hvordan kommer det danske herrelandshold videre efter EM, og hvordan er medaljechancerne ved OL senere på året?

Det er nogle af de spørgsmål, der behandles i podcasten Sport i Danmark, hvor Fredericia Dagblads Jesper Banke har besøg af Jysk Fynske Mediers håndboldskribent, Kim Mikkelsen.

- Jeg fastholder, at Danmark har verdens bedste landshold. Vi skal bare have det til at fungere. Det gjorde det overhovedet ikke under slutrunden, men jeg synes stadig, at langt de fleste af de spillere, der var med i truppen, også er dem, der skal være med ved OL, hvor Danmark igen vil høre til blandt de absolutte favoritter, mener Kim Mikkelsen, som ikke finder det fornuftigt at tale om, hvorvidt Nikolaj Jacobsen fortsat skal være landstræner.

- Den gør helt sikkert ondt, men i min verden sætter den ikke spørgsmålstegn ved, hvorvidt han skal fortsætte som landstræner.

- Man har fået lidt for mange håndbold i hovedet, hvis man synes, han skal fyres, og korttidshukommelsen har i hvert fald lidt alvorlig skade, lyder det.

Jesper Banke spørger, hvorvidt der er danske spillere, der er færdige på landsholdet efter EM.

- Det var fint, at vi fik René Toft med til slutrunden, men for at optimere de danske chancer ved OL, skal vi håbe, at Henrik Toft kommer tilbage, og gør han det, ser jeg det også som et farvel til René Toft. Så, tror jeg, hans tid på landsholdet er ovre, siger Kim Mikkelsen.

- Derudover kan jeg være i tvivl om Morten Olsen, der fik lige knap seks minutters spilletid under EM. Det, synes jeg, er et tegn på, at landstræneren ikke lige har ham som den helt store kronjuvel i OL-samlingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lyden af image-tab

Mens Struer Kommune forsøger at markedsføre sig som Lydens By, er det lige nu lyden af den ene dårlige historie efter den anden, som rammer byen og ikke mindst dens borgere. I januar var det den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark, der kom i søgelyset, da det kom frem, at han havde brugt det kommunalt udleverede kreditkort til utal af privathævninger. Op til sidste weekend blev havnechefen så fritaget for tjeneste, da kommunen havde ”mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen", som formuleringen lød. Og tirsdag var den gal igen, igen. Nu kom det frem, at flere chefer i kommunen havde brugt deres kommunale kreditkortet til formål, det er mere end vanskeligt at se det kommunale formål med. Hvorfor skal skatteyderne eksempelvis betale for et barbesøg i Vejle? Ret skal være ret, det er ude i småtingsafdelingen, at der er fundet uregelmæssigheder for i den seneste sag, der er kommet i kølvandet på Gammelmark-sagen. Men den er sammen med de andre sager med til at tegne et billede af, at der ikke har været ret meget styr på bilagene i kommunens top. Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V) ærgrer sig forståeligt nok over sagerne:"Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener”, siger han gårsdagens avis. Det har Mads Jakobsen ret i. Borgerne fortjener det hvert fald ikke. De har ikke kommunale kreditkort, og de har intet ansvar for den svigtende kontrol. Borgerne kan bare se til, mens deres kommune bliver sat i forbindelse med den ene dårlige sag efter den anden, som involverer personer, der har siddet i betroede offentlige stillinger. Retfærdigt eller ej, så koster sagerne i form af et stort overtræk på kommunens image-konto. Man må for borgerne håbe, at der ikke ligger flere skeletter og venter på at falde ud af de kommunale arkivskabe, og at en ny kommunaldirektør kan være med til at få sat en stopper for problemerne. Der er trods alt en grænse for, hvad man kan holde til at høre på og om - også i Lydens by.

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce