Annonce
Erhverv

Podcast: En kort arbejdsuge er hemmeligheden bag Mathilde Mackowski fra Sinfuls overskud

Mathilde Mackowski indså, at de lange dage på kontoret måtte vige for mere frihed og fritid, hvis drømmejobbet ikke skulle blive til et hadejob. Foto: Lasse Høj Nielsen / Sinful
Medstifter bag Sinful Mathilde Mackowski skulle helt ned at vende, før hun indså, at hun ikke længere kunne pukle derudaf i samme tempo som sin gode ven og medstifter Tonny Andersen. I dag har hun fundet frem til en løsning, der ikke bare giver hende et bedre humør, men også firmaet en bedre bundlinje.

Podcast: Som de fleste iværksættere kender Mathilde Mackowski og Tonny Andersen til at knokle. Sammen står de bag Sinful, som i dag er Skandinaviens største onlineshop indenfor sexlegetøj, og som kapitalfonden Polaris købte sig ind i som hovedaktionær tilbage i april.

Jeg ville gerne have den der wow-oplevelse af mit liv med det her rigtigt fede arbejde. Men jeg følte det ikke. For jeg havde ligesom kørt mig selv op i et sted, som ikke var mig

Mathilde Mackowski, udviklingsdirektør og medstifter af Sinful

Men før firmaet voksede sig til at blive den millionforretning, det er i dag, bestod firmaet hovedsageligt af to stiftere med en drøm, som de kæmpede indædt for at få til at lykkes. En drøm, der krævede blod, sved og tårer. Og en drøm, der var tæt på at knække Mathilde Mackowski, før hun indså, at de lange dage på kontoret måtte vige for mere frihed og fritid, hvis drømmejobbet ikke skulle blive til et hadejob.

Et spørgsmål om balance

- Jeg ville gerne have den der wow-oplevelse af mit liv med det her rigtigt fede arbejde. Men jeg følte det ikke. For jeg havde ligesom kørt mig selv op i et sted, som ikke var mig, fortæller Mathilde Mackowski om tiden. Hun har i dag fundet en helt ny måde at arbejde på, der ikke kun har fået hende, men også firmaet som helhed til at køre bedre.

Netop den historie kan du høre mere om i Erhverv+ nye podcastserie Balancen, der har til formål at gøre dig klogere på, hvordan man kan skabe mere balance i arbejdslivet.

Fem hurtige facts om Sinful

  1. Virksomheden, som blev stiftet som webshop i 2008 af Tonny Andersen og Mathilde Mackowski, er i dag Nordens største webshop for sexlegetøj med salg i både Danmark, Sverige, Norge og Finland. I begyndelsen af året lancerede Sinful desuden webshops i både Frankrig og England.
  2. Firmaet har hovedsæde i Aarhus og beskæftiger cirka 150 medarbejdere.
  3. Mens kapitalfonden Polaris i dag ejer 57,5 procent af firmaet, ejer de to ejerledere, administrerende direktør Tonny Andersen og udviklingschef Mathilde Mackowski, de resterende procenter.
  4. I 2020 omsatte firmaet for over 300 millioner kroner og landede et nettoresultat på 45,47 millioner kroner.
  5. Sinful er seks gange blevet udnævnt som gazellevirksomhed af dagbladet Børsen. En status der gives til hurtigt-voksende virksomheder, som minimum har formået at fordoble deres omsætning over en fireårig periode.
Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten her

Erhverv

Hun kunne have stillet sig op i køen over folk, der brokker sig over vejarbejde og kaos - men det ville Else Marie ikke: Nu er hendes forretning vokset

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 1247 er smittet med corona

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Står nederst på listen til kommunalvalget: - Min chance for at blive valgt? Den er lig nul

Erhverv For abonnenter

Butikker og kommune klar til fælles front: - Vi skal finde småjob til de sårbare og udsatte

Erhverv

Vindmøller og gas: Er Ausumgaard mere kraftværk end landbrug?

Holstebro For abonnenter

Marlene er som regel eneste kvinde i rummet: - Nogle gange lægger jeg først mærke til det i bilen på vej hjem

Debat

Vi himler op om det uretfærdige i andre landes valgsystemer - men vort eget er slet ikke retfærdigt

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Andrea West skulle igen bære en umulig vægt

Erhverv

Ejendom vs. aktier - Hvad er den bedste investering?

Navne

Klavertalent på ni år: Det største var at spille for Sigurd Barrett - der blev jeg godt nok nervøs

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Holstebro

Hun råbte og skreg og blev anholdt

Holstebro For abonnenter

Dybt frustreret far: Min søn har brug for hjælp nu - ikke om en måned eller to

Struer

Arriva: - Vi forstår godt frustrationen

Annonce