Annonce
Kultur

Planlægger et noget anderledes show: - Måske ender det med, at Fluesmækkeren lægger arm med Tøfting

Centerleder for Mejrup Kultur- og Fritidscenter, Kenneth Krog, har sammen med Lars Bræmer arrangeret en musikalsk, humoristisk og quizzet aften til november. Her ses han med plakaten, der byder på navne som Volf Duo, Stig Tøfting og Fluesmækkeren fra Skave. Foto: Morten Stricker
Show i Mejrup blander musik, quiz, foredrag og humor.

Mejrup: Normalt plejer arrangementer at holde sig til en slags kulturel apartheid. En koncert indeholder kun musik. En standup-aften indeholder kun komik...

I Mejrup griber man til november tingene anderledes an. Her arrangerer Lars Bræmer og Mejrup Kultur- og Fritidscenter en aften med fodbold, humor, musik og quiz.

- Sidste års arrangement blev som alt muligt andet aflyst, og i år har vi været inde og finpudse. Kenneth Krog (centerleder, red.) ville gerne have, at vi skabte noget mere, forklarer Lars Bræmer.

Annonce

Resultatet er et miks af musik- og fodboldquiz med den tidligere fodboldspiller og TV-kommentator Jesper Thygesen, et foredrag med hans kollega Stig Tøfting, musik ved Volf Duo og senere en DJ.

Og så har man spurgt nedbryderen Steen Madsen, også kendt som Fluesmækkeren fra Skave, om at være dørmand.

- Vi skal faktisk have en dørmand, men med Steen er det mere tænkt som en sjov idé til en megafed aften med masser af grin. Alt kan ske - hvem ved, det kan være, det ender med, at vi hiver Tøffe og Fluesmækkeren op på scenen for at lægge armen, hvis de er med på den, grubler Lars Bræmer.

Underholdningen i Mejrup Hallen foregår den 19. november, og arrangørerne forventer at sælge 300 billetter. Overskuddet går til centret.

- Vi går efter totaloplevelsen, og kan det blive en succes, vil jeg Kenneth og jeg helt sikkert samarbejde om andre arrangementer, hvor vi forsøger at tænke ud af boksen.

- Sådan én som Stig Tøfting har en jernvilje og har oplevet ekstremt meget, men hans foredrag er ikke kun for mænd, og så er det et foredrag med et godt grin, siger Lars Bræmer.


Alt kan ske - hvem ved, det kan være, det ender med, at vi hiver Tøffe og Fluesmækkeren op på scenen for at lægge armen

Lars Bræmer, arrangør
Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Belgierne er klar med gestus mod Danmark: Verdens bedste landshold vil hylde Christian Eriksen

Annonce