Annonce
Struer

Pladsen solgt til vognmand fra Resen

Nomi4S etablerer ny genbrugsplads i Struer og grunden, hvor der i dag er genbrugsplads på Gørtlervej er nu solgt til vognmandsfirmaet Martin Laugesen. Foto: Frede Stengaard
Når Nomi4S rykker ud - rykker vognmanden ind. Grunden købt for 647.000 kroner af kommunen.

Struer: Struer Kommune har overdraget driften af genbrugspladsen på Gørtlervej til affaldsselskabet Nomi4S, som er i fuld gang med at få etableret en ny og større genbrugsstation i Struer på en cirka 10.500 kvadratmeter stor grund ved Damgårdsvej.

Arbejdet har været i åben licitation med en frist for at aflevere et bud 1. november, og arbejdet forventes at være afsluttet i slutningen af juli 2020.

Nomi4S efterlader dermed Struer Kommune med en ledig grund, hvor der i dag er livlig trafik ud og ind ad porten ind til den nuværende genbrugsplads.

Men problemet er løst, og grunden er solgt.

Byrådet har godkendt et bud på 647.000 kroner fra vognmandsfirmaet Martin Laugesen fra Resen.

- Nu skal jeg så have fundet ud af, hvordan jeg vil have pladsen indrettet, fortæller han med en frist på lidt over et halvt år, inden Nomi4S forlader pladsen, og han selv kan rykke ind.

- Fordelen er, at der allerede er fast underlag, fortæller han efter at have overvejet et køb af en tom industrigrund i udkanten af byen som en mulighed.

- Men der skulle vi jo så bygge det hele op fra bunden, konstaterer han.

På den forladte genbrugsstation i Struer kan han etablere ny base for den 17 år gamle vognmandsvirksomhed uden at skulle jævne jorden og lægge asfalt eller bruge penge på hegn.

- Det var nok det, der fik os til at afgive et bud, fortæller han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce