Annonce
Holstebro

Pizzeria: Halv pris på din pizza, hvis du er sygeplejerske eller læge

På Papatya i Holstebro tilbydes der halv pris på hele menukortet til sundhedspersonale. Privatfoto: Akhet Yatan
Hos Papatya i Holstebro laves der stadigvæk pizzaer til takeaway. Og som noget nyt tilbyder pizzeriaet nu at give 50 procent i rabat til alt sundhedspersonale på sygehuset.
Annonce

Holstebro: Hos pizzeriaet Patatya i Holstebro har man nu lagt et helt særligt tilbud ud til de ansatte på Holstebro sygehus.

Pizzeriaet tilbyder nemlig sygeplejersker, læger, portører - ja alt personalet på sygehuset - 50 procent rabat på deres takeaway - helt ind til 1. april.

- I de her tider er folk gode til at stå sammen, og vi synes at sundhedspersonalet trænger til noget godt, siger medindehaver Gürkan Yatan.

- Og for at vise noget god medmenneskelighed. Vi skal ikke glemme dem, der står i frontkæden af det her corona, tilføjer Akmet Yatan, der torsdag - kort efter tilbuddet blev gjort tilgængeligt har leveret i omegnen af 40-50 pizzaer til fem afdelinger på sygehuset.

- Vi havde snakket om at gøre det gratis, men vi kan jo også mærke at omsætningen falder, så det duer ikke helt, tilføjer Gürkan Yatan.

Virksomheden har mistet 50 procent af sin weekendomsætning og 10-20 procent af omsætningen på hverdage siden coronavirussens indtog i Danmark.

Nogen vil jo sige, at I bare gør det her for den gratis reklame?

- Det kan godt forstås som reklame, men det er ikke det, det handler om for os, siger Akmet Yatan, der også tidligere har bragt pizza ud til asylcentret i anden forbindelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Udvalg vil ikke fyre: Millioner til SOSU-elever skal findes i budgetforhandlinger

Debat

Film. Selvfølgelig er det kultur

Holstebro

Råt for usødet, så truer de jo med at fyre personale på grund af en aftale, de selv har indgået

Struer

Søren Gade holder foredrag om at miste

Struer

Pungen lå i bilen

Annonce