Annonce
Holstebro

Pizzeria dropper Just Eat: Selvom vi mister ordrer, er det en bedre forretning for os

Sole Mio har valgt at tage konsekvensen af det, pizzeriaet synes, er for en høj en pris hos bestillingsportalen Just Eat. Det betyder dog ikke, at man ikke kan få maden bragt ud i fremtiden. Foto: Christian Gnutzmann
Sole Mio har valgt at spare pengene, der de seneste år er gået til samarbejdet med Just Eat, og i stedet satse på egen hjemmeside.

Holstebro: Det er ganske enkelt for dyrt at være en del af bestillingsplatformen Just Eat.

Sådan lyder den konklusion, som Holstebro-pizzeriaet Sole Mio er kommet frem til. Derfor må man nu gå ad andre veje, hvis man vil bestille mad fra pizzeriaet.

Pizzeriaet satser på, at man kan indhente store dele af det, man taber ved ikke at være på Just Eat, ved selv at stable en velfungerende hjemmeside på benene, hvor kunderne i fremtiden kan bestille deres mad.

Annonce

- Det er selvfølgelig en chance at tage, men vi tror på, at vi kan klare os bedre uden Just Eat. Det kan godt være, at vi mister nogle ordrer på det, men det vil stadig være en bedre forretning for os, for det er for dyrt for os at bruge Just Eat, siger Mahmoud Naji, der er søn af pizzeriaets ejer.

Sole Mio har i mere end fem år arbejdet samme med Just Eat, hvor sultne personer let har kunnet finde pizzeriaet, når trangen til aftensmad har meldt sig.

Samarbejdet har langt hen ad vejen fungeret godt, men alligevel har spekulationerne kørt i en længere periode i forhold til, om samarbejdet nu også var den rigtige løsning. Det var det ikke, kom Sole Mio frem til.

- Jeg må vist ikke sige, hvad det koster os med Just Eat, men det er et højt beløb, og også for højt. Og det er synd, for vi har været glade for dem, og det giver jo en hel del ordrer, men det kan ikke betale sig for os længere, siger Mahmoud Naji.

Med Sole Mio ude af Just Eat er der nu syv spisesteder i Holstebro, der benytter sig af bestillingsportalen. Konkurrenten til Just Eat, Hungry.dk, samarbejder med 17 spisesteder i byen, viser en optælling fra de to hjemmesider.

Har vi ikke betalt?

En ting er prisen. En anden er en ny opdatering, som har været med til at få pizzeriaet til at gå solo. Den har nemlig givet misforståelse, som Mahmoud Naji gerne havde været foruden.

Når han har bragt mad ud, er han flere gange blevet mødt af kunder, der følte sig overbeviste om, at de havde klaret betalingen, da de bestilte. Det havde de ikke, og så måtte buddet opkræve penge for pizzaerne.

- De bliver naturligt nok bange for, at vi snyder dem, og at de har betalt to gange, og det er bare aldrig behageligt, at man kommer i sådan en situation.

Annonce
Holstebro

Onsdag åbnes der for vaccination uden tidsbestilling

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Mand varetægtsfængslet: Afviser voldtægt, men erkender samleje med sin 16-årige datter, der blev gravid

Kultur For abonnenter

Nostalgi-festivalen er aflyst: Det kan du gøre med billetten

Vestjylland

Politiets telefonnummer bruges af svindlere: Snyder sig til penge og personnumre

Erhverv

Det er blevet sjovere at være chef i Sinnerup: Stor forløsning at tjene penge igen

Lemvig For abonnenter

Lemvig Kommune bruger millioner på sikkerhedsvagter for at beskytte de ansatte

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Holstebro

Otte kilometer buketter bliver plukket langs landevejen

Struer

Visioner om ny bydel: Venstre klar til et opkøb af slagteriet

Danmark

Jimmy er manden bag dramatisk ugleredning: - Selvom man er stor og skaldet og har masser af tatoveringer, kan man godt være blød indeni

Holstebro

Tirsdagens coronatal: Smitten er stabil - undtagen Nørreland

Debat For abonnenter

Det må så koste millioner - de ansattes sikkerhed må man ikke spille hasard med

Struer

Opbakning fra biografdirektøren: Det er 20 år siden, jeg kom til byen og undrede mig over, at der ikke blev bygget boliger på havnen

Annonce