Annonce
Sport

Piotr Wozniacki om farlig ukrainer: Vi kender hende

Kevin Lamarque/Reuters

Den ene gang, Caroline Wozniacki har mødt Dayana Yastremska, vandt ukraineren. Det tager far og træner roligt.

Caroline Wozniacki virker opsat på at forlænge tenniskarrieren i sin sidste turnering, Australian Open, men en stor forhindring bliver ukrainske Dayana Yastremska - nummer 21 i verden og en hård modstander.

Det er far og træner Piotr Wozniacki også bevidst om, efter at danskeren tabte de to spilleres seneste møde 4-6, 4-6 i august.

I første runde i Australian Open så Caroline Wozniacki ud til at være præget af afskedsnerver, så onsdag skal der findes et nyt niveau frem.

- Caroline skal blive klar. Men Caroline er klar mod den slags spillere, så det bliver en spændende kamp, vurderer Piotr Wozniacki.

- Jeg kender godt den måde, Yastremska vil spille på, og det gør Caroline også. Plus Sascha Bajin er ny coach, så vi kender godt den slags taktik, han laver.

Tysk-serberen Sascha Bajin var i 2017 slagmakker og assisterende træner for Caroline Wozniacki.

Men uenighed i de kontraktlige forhandlinger førte til, at hans tilknytning til Wozniacki og holdet omkring hende ophørte.

Forholdet mellem de to lejre skulle være fint, understreger Piotr Wozniacki dog.

- Jeg kan godt lide den mand, og han har lavet et godt job, og jeg anbefalede ham også til Osaka (Naomi Osaka, som Bajin en overgang var træner for, red.), dengang han stoppede. Vi har en meget fornuftig relation.

- Men jeg kender ham meget godt, så jeg ved godt, hvad jeg skal sige til Caroline, siger Piotr Wozniacki.

Til tirsdagens træning var særligt grundslagene i fokus for Caroline Wozniacki, der fik sendt utallige forhænder og baghænder ud i hjørnerne af banen til sine to australske hittingpartnere.

Piotr Wozniacki forklarer, at en af nøglerne mod Yastremska bliver, at Caroline Wozniacki finder en god timing, så hun kan håndtere ukrainerens slagkraft.

- Det er den timing, som gør, at hun skal blive klar til det flade og hurtige spil, siger Piotr Wozniacki.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lyden af image-tab

Mens Struer Kommune forsøger at markedsføre sig som Lydens By, er det lige nu lyden af den ene dårlige historie efter den anden, som rammer byen og ikke mindst dens borgere. I januar var det den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark, der kom i søgelyset, da det kom frem, at han havde brugt det kommunalt udleverede kreditkort til utal af privathævninger. Op til sidste weekend blev havnechefen så fritaget for tjeneste, da kommunen havde ”mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen", som formuleringen lød. Og tirsdag var den gal igen, igen. Nu kom det frem, at flere chefer i kommunen havde brugt deres kommunale kreditkortet til formål, det er mere end vanskeligt at se det kommunale formål med. Hvorfor skal skatteyderne eksempelvis betale for et barbesøg i Vejle? Ret skal være ret, det er ude i småtingsafdelingen, at der er fundet uregelmæssigheder for i den seneste sag, der er kommet i kølvandet på Gammelmark-sagen. Men den er sammen med de andre sager med til at tegne et billede af, at der ikke har været ret meget styr på bilagene i kommunens top. Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V) ærgrer sig forståeligt nok over sagerne:"Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener”, siger han gårsdagens avis. Det har Mads Jakobsen ret i. Borgerne fortjener det hvert fald ikke. De har ikke kommunale kreditkort, og de har intet ansvar for den svigtende kontrol. Borgerne kan bare se til, mens deres kommune bliver sat i forbindelse med den ene dårlige sag efter den anden, som involverer personer, der har siddet i betroede offentlige stillinger. Retfærdigt eller ej, så koster sagerne i form af et stort overtræk på kommunens image-konto. Man må for borgerne håbe, at der ikke ligger flere skeletter og venter på at falde ud af de kommunale arkivskabe, og at en ny kommunaldirektør kan være med til at få sat en stopper for problemerne. Der er trods alt en grænse for, hvad man kan holde til at høre på og om - også i Lydens by.

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce