Annonce
Lemvig

Person-skifte kostede næstformandspost for socialdemokraterne

Chris Olesen - ny næstformand i økonomi- og erhvervsudvalget. Arkivfoto: Morten Stricker.
Det blev Venstre-manden Chris Olesen, der blev ny næstformand i økonomi- og erhvervsudvalget

Lemvig:  Det kom til at koste Socialdemokratiet næstformandsposten i økonomi- og erhvervsudvalget, at man skiftede ud på partiets medlemmer af det magtfulde udvalg.

Som et led i forberedelserne til kommunalvalget havde Socialdemokratiet besluttet, at den kommende spidskandidat, Lone Pilgaard Sørensen, skulle erstatte viceborgmester Kenneth Bro i udvalget, fordi han ikke genopstiller til næste valg. En udskiftning, som byrådet godkendte på sit seneste møde. Dermed kunne Lone Pilgaard Sørensen få et indblik fra første række i de kommende budgetforhandlinger, og hvad der ellers besluttes i udvalget.

Kenneth Bro var næstformand i økonomi- og erhvervsudvalget, og derfor skulle udvalget beslutte, hvem der skulle overtage næstformandsposten. Den gik ikke fortsat til socialdemokraterne, da man besluttede, at det skulle være Venstres Chris Olesen, der er ny næstformand. Det var ifølge referatet en enstemmig indstilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Struer

47-årig familiefar omkom i redningsforsøg - forsøgte at svømme ud til to børn i en gummibåd

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce