Annonce
Navne

Penge fra Vestforsyning gør atter godt for kultur, idræt, uddannelse og fællesskaber

De mange modtagere af støtte fra Vestforsyning kommer fra både kulturlivet, sportsverdenen og andre fællesskaber. PR-foto: Jens Bach
Vestforsynings Initiativpulje har netop støttet 36 lokale projekter og initiativer. Blandt modtagerne er bueskytte Kirstine Danstrup Andersen og motocrosskører Marcus Bommer; begge fra Holstebro.
Annonce

Holstebro: Vestforsyning har fordelt den halvårlige uddeling af sponsormidler til 36 forskellige personer, projekter og foreninger. Støtten er meget bredt fordelt til en bred vifte af forskellige initiativer inden for kultur, idræt, uddannelse og fællesskaber.

Sponsoraterne er denne gang gået til blandt andet Marcus Bommer fra Holstebro Motocross Club og bueskytten Kirstine Danstrup Andersen fra Holstebro Bueskytteforening.

Marcus Bommer fra Holstebro er én af de bedste i sin klasse i Danmark, og målet er at komme i top fem i klassen i Danmark. Det er dog noget, der kræver mange penge, og derfor er Marcus Bommer afhængig af sponsorer. I et par omgange har han fået penge fra Vestforsynings Initiativpulje, som er brugt til specialtræning, coaching og optimering af motoren på hans maskine.

Bueskytte Kirstine Danstrup Andersen med Vestforsynings bestyrelsesformand Nils Ulrik Nielsen. Kirstine modtog Initiativprisen på 25.000 kroner. PR-foto: Jens Bach
Annonce

Bueskytte håber på OL

Også Kirstine Danstrup Andersen har fået støtte fra Vestforsyning. Hun er udtaget til bruttolandsholdet i bueskydning med recurve-bue og træner 11 gange om ugen - med håb om at kunne deltage i OL i Tokyo i 2020.

Det danske landshold har gode chancer for at kvalificere sig til OL, men holdet er kun på tre skytter, så der er hård konkurrence om pladserne.

Kirstine Danstrup Andersen har netop været på et tre-ugers ophold hos en supertræner i Korea, og så pengene fra Vestforsyning falder på et tørt sted. Hun har tidligere fået penge fra Vestforsynings Initiativpulje, som blev brugt på deltagelse i en stor turnering i Tyrkiet.

Annonce

Man kan søge hele året

Ud over midlerne fra Initiativpuljen blev Kirstine tildelt Vestforsynings Initiativpris på 25.000 kroner. Prisen er et nyt tiltag, hvor Vestforsyning belønner en forening eller person, som har gjort en helt særlig indsats i årets løb. Prisen kan ikke søges, men tildeles efter kriterier, som er opsat af Vestforsynings bestyrelse.

Vestforsyning modtager ansøgninger til Initiativpuljen hele året. To gange om året bliver ansøgningerne samlet og vurderet af en ekstern bedømmelseskomité af lokale eksperter inden for kultur, idræt, uddannelse og erhverv. Der uddeles årligt 500.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Benjamin forsvarer sin ph.d.

Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Annonce