Annoncørbetalt indhold

PC Biler holder Struer og Holstebro kørende

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdAnnonce

Preben “PC” Christensen er en fast del af bilbranchen i Holstebro og Struer.

Siden han åbnede sin første bilhandel på Skivevej i Holstebro 1978 har han hjulpet med at holde hundredevis, hvis ikke tusindvis, af holstebroere og struerboere godt kørende. I dag er butikken i Holstebro flyttet fra Skivevej til Nybo Høje og PC Biler har også åbnet en afdeling i Struer.


Udover salg af biler tilbyder PC Biler også ulejning af alle typer biler via platformen Oscar Biludlejning. I kan se PC’s store udvalg af lejebiler på hejoscar.dk/afdelinger/biludlejning-holstebro.


Selv udtaler “PC” via sin hjemmeside at han sætter en ære i at finde den rette bil til kunden så kunden altid føler at ”de har gjort en ekstra indsats for mig hos PC BILER”.

Og det ser ud til at lykkedes hvis man kigger på f.eks. Trustpilot.com hvor PC Biler har fået status som “Fremragende”. Her skriver en kunde f.eks.


“Der findes mange middelmådige mennesker i det her land - og der er sikkert også et par brugtvognsforhandlere! Det gælder dog IKKE PC og hans forretning i Holstebro. Købte i weekenden en skøn Volvo, som jeg kun havde PCs ord for var i orden. Gennem hele forløbet har Preben været ærlig og hjælpsom og har holdt hvert et ord han sagde!


Jeg giver de varmeste anbefalinger til branchens sande gentleman! Tak for god behandling og en god handel…”


PC Bilers service tiltrækker også kunder helt fra Sjælland, som det kan ses på følgende Trustpilot-Anmeldelse:


“Når man køber brugt bil, er det en selvfølge, at man gerne vil lave en god handel og at bilen er i god stand. Lige så vigtigt er det dog, at man er tryg ved forhandleren og kan mærke at de har fokus på at levere en god service, både før, under og efter et salg.

PC biler var meget hjælpsomme og fleksible fra første prøvetur, i handlen og i forbindelse med efterfølgende værksted besøg.

Jeg kommer fra Sjælland, men afstanden til Holstebro har på intet tidspunkt været et problem. Preben var meget tålmodig og gav sig god tid til en række telefonsamtaler før første prøvetur. Han havde klargjort bilen, til at kunne tage med hjem forud for anden prøvetur, selvom vi endnu ikke havde indgået en handelsaftale.

Efterfølgende har der vist sig nogle motorproblemer med bilen og den har været tilbage på PC Bilers værksted to gange. I begge omgange har Preben og mekanikeren været utrolig hjælpsomme, lyttende og imødekommende. Der er blevet stille en ny kundebil til rådighed, som passede til mine behov. De arbejdede ekstra timer for at gøre den færdig og leverede bilen på Sjælland uden beregning. Serviceniveauet har været ekstraordinært højt og PC biler har mine varmeste anbefalinger.”Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med PC Biler, så anbefaler vi at du besøger P.C. næste gang du skal leje, købe eller sælge en bil.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.