Annonce
Struer

Party-band spiller op til festlig fredag på havnen

Efter at have været uden scene siden februar, fandt medlemmerne af party-bandet Suppe, Steg og Disco en spejderhytte i Fousing, da de ledte efter et sted, de igen kunne samles og få sat strøm på musikken. Fredag aften har de tilbudt at spille på havnen i Struer. Pressefoto
Ti unge aarhusianere tørster efter at vende tilbage og give den gas efter en ufrivillig pause fra party-scenen siden februar. Fredag aften sætter de strøm på musikken og alle de kendte hit på havnen i Struer
Annonce

Struer: Efter et par dage i en spejderhytte i Fousing, har party-bandet "Suppe, Steg & Disco" fra Aarhus tilbudt at spille op til dans på havnen i Struer.

Så fredag aften stiller de op og gi´r den gas med et bredt udvalg af hit, som de fleste vil genkende.

- Det skal nok blive godt, forsikrer Gustav Andreas Berg.


Vi vil bare gerne ud at spille igen. Nu har vi jo ikke haft mulighed for det siden februar,

Gustav Andreas Berg, Party-bandet Suppe, Steg & Disco


Normalt er det så med et fyldt dansegulv, når de ti unge aarhusianere spiller op.

- Det kan vi nok ikke forvente os, og folk er da også meget velkommen til bare at tage deres børn med og få sig en musikalsk oplevelse, siger han om bandets egne forventninger.

- Vi vil bare gerne ud at spille igen. Nu har vi jo ikke haft mulighed for det siden februar, konstaterer han.

Annonce

Søgte mod vest

Dette er så også baggrunden for, at medlemmerne af "Suppe Steg & Disco søgte mod vest og fandt spejderhytten i Fousing.

- Vi havde brug for at samles og komme på niveau med det, vi allerede har af numre på programmet og så også for at øve nye numre, fortæller han.

Men også bare for at være sammen igen, hele flokken, som fandt sammen, da de for seks år siden var på højskoleophold på Musik- og Teaterhøjskolen i Toftlund i Sønderjylland.

I dag studerer nogle i flokken musikvidenskab på Universitetet i Aarhus, andre er i gang med en musikuddannelse på konservatoriet.

- Men vi har også medlemmer, der læser biologi eller filosofi og journalistik, fortæller Gustav Andreas Berg.

Annonce

Perfekt

Koncerten på havnen i Struer fredag aften blev arrangeret, da bandet selv kontaktede Struer Kommune, og Claus Søndergaard Petersen, som står for at koordinere alt det, der sker på havnen i Struer her i løbet af højsæsonen for de mange gode gæster i byen, glæder sig over tilbuddet.

- Det var jo lige det, vi håbede, at containerne på Trekanten ville blive brugt til - at borgerne selv ville melde sig og lave de events, de ønsker, på egne vilkår – så vi syntes selvfølgeligt, det er fantastisk, at de kommer, siger han og fortæller, at der bliver sat strøm på dansescenen klokken 20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Flere kvinder springer rekrut

Lemvig

Cyklist dræbt i trafikulykke

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Struer

TDC arbejder på netværket i Struer

Annonce