Lemvig

Minister og lokal kandidat mødes i Tangsø Centret

Partiformand og justitsminister Søren Pape spiser dansk hakkebøf og snakker politik i øjenhøjde sammen med Orla Østerby ved et arrangement i Tangsø Centret mandag den 27. maj. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Danmarks justitsminister og formand for de Konservative, Søren Pape, vil sammen med den lokale kandidat Orla Østerby snakke politik i øjenhøjde i Østerbys hjemby.

BÆKMARKSBRO: Mandag den 27. maj kl. 19 kan alle interesserede komme til fællesspisning og et hyggeligt og uformelt møde med justitsminister Søen Pape og den lokale kandidat Orla Østerby. De to politikere er midt i en hektisk valgkamp op til valget den 5. juni, men alligevel er der blevet tid til et anderledes valgmøde i Orla Østerby's hjemby.

- Jeg skrev som nyvalgt folketingsmedlem under på Grundloven den 15. december 2016 og har på Borgen arbejdet på også at være talerør for det område, jeg kommer fra - og det vil jeg gerne fortsætte med efter valget den 5. juni, siger Orla Østerby.

De aktuelle meningsmålinger er positive for hans parti, der står til 11-12 mandater ved valget.

- Med arrangementet i Tangsø Centret vil både Søren og jeg gerne snakke politik i øjenhøjde og med begge ben plantet solidt i den vestjyske muld. Søren har holdt tilsvarende arrangementer i Bjerringbro og Kerteminde, og begge steder har der været en interessant politisk snak, og det håber jeg også bliver tilfældet i Bækmarksbro, siger Orla Østerby.

Aftenen starter med fællesspisning - og menu'en står på en dansk hakkebøf. Herefter vil de to politikere fortælle om deres liv i politik og de væsentligste emner frem mod valget.

Travl tid for kandidaterne

- Jeg synes, at valgkampen er en spændende tid, hvor vi som kandidater møder både vælgere i alle aldre ved en række debatmøder. Her bliver der snakket politiske holdninger - i panelet og ikke mindst som respons for spørgsmålene fra salen, siger Orla Østerby.

Frem til valgdagen den 5. juni skal han deltage i 23 debatmøder, lige som Orla Østerby skal præsentere de Konservatives program på den regionale tv-station den 29. maj og deltage i afslutningsdebatten på samme kanal den 4. juni.

- På selve valgdagen vil jeg formentlig - som situationen tegner sig lige nu - være i private omgivelser i mit nærområde, siger Østerby.

Det er ganske gratis at deltage i fællesspisninger mandag den 27. maj, men tilmelding er dog nødvendig af hensyn til bespisningen.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Fik oversprayet sin bil og sprættet dæk op

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

Struer

Maria Gjerding: Vi er slet ikke i mål, men vi er godt på vej

Sport

Måbjergs målkonge skød jysk mesterskab i hus

Holstebro

Nykredit taber otte millioner på årets landsby - Plexus reddet ud af gældskniben

Fodbold For abonnenter

Nedrykkede Herrup sprudlede da presset forsvandt

Holstebro

Får en million kroner til nyt naturområde: Håber at starte byggeriet i 2020

112

En højst uheldig dag: 11 sigtelser mod ung mand

Annonce