Annonce
Holstebro

Parkeringsplads og mulighed for at vokse: Frisør rykker i større lokale

- Vi er glade for den placering, vi har nu, men den udelukker os fra at blive større. Det nye lokale er mere rummeligt, og det giver os nogle muligheder for at udvide, siger bestyrer af Frisør Morgenhår i Holstebro, Camilla Munch. Arkivfoto: Sugi Thiru
En ny adresse skal give Frisør Morgenhår mulighed for at udvide, samtidig med at kunderne får lettere ved at finde et sted at holde bilen, når håret skal ordnes.

Holstebro: Dårlige parkeringsmuligheder og for lidt plads har sendt Frisør Morgenhår på jagt efter nye lokaler. Den jagt har nu givet pote, og salonens ansatte kan se frem til snart at flytte ind i et nyt og større lokale.

Lige nu holder Frisør Morgenhår til i gågaden i Holstebro, men inden længe rykker de teltpælene op og flytter til Struervej.

- Vi hører tit fra kunder, at der er dårlige parkeringsforhold, og at det kan være svært at komme ind til os. Nu får vi vores egen parkeringsplads og et større lokale, siger bestyrer af Frisør Morgenhår i Holstebro, Camilla Munch.

Det er endnu ikke helt på plads, hvornår man for første gang kan få klippet lokkerne i frisørsalonen på Struervej, men Camilla Munch håber på, at det sker hurtigst muligt.

- Vi har først lige overtaget lokalerne, og vi skal jo have hele butikken flyttet. Det skal også være sådan, at vi har ordentlig tid til vores kunder, så der går nok to-tre måneder, siger bestyreren.

Frisør Morgenhår har ligget i gågaden i Holstebro siden 2013, og selvom der ikke er langt til det nye lokale, bliver det lidt vemodigt at skulle låse døren for sidste gang.

- Det bliver lidt mærkeligt at sige farvel. Men selvom det bliver trist, så er det alligevel glæden over det nye, der vinder. Hele personalet glæder sig, så vi kan slet ikke vente til, at vi kan flytte ind på Struervej, siger Camilla Munch, der også håber på, at flytningen kommer til at givenye kunder i salonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lyden af image-tab

Mens Struer Kommune forsøger at markedsføre sig som Lydens By, er det lige nu lyden af den ene dårlige historie efter den anden, som rammer byen og ikke mindst dens borgere. I januar var det den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark, der kom i søgelyset, da det kom frem, at han havde brugt det kommunalt udleverede kreditkort til utal af privathævninger. Op til sidste weekend blev havnechefen så fritaget for tjeneste, da kommunen havde ”mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen", som formuleringen lød. Og tirsdag var den gal igen, igen. Nu kom det frem, at flere chefer i kommunen havde brugt deres kommunale kreditkortet til formål, det er mere end vanskeligt at se det kommunale formål med. Hvorfor skal skatteyderne eksempelvis betale for et barbesøg i Vejle? Ret skal være ret, det er ude i småtingsafdelingen, at der er fundet uregelmæssigheder for i den seneste sag, der er kommet i kølvandet på Gammelmark-sagen. Men den er sammen med de andre sager med til at tegne et billede af, at der ikke har været ret meget styr på bilagene i kommunens top. Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V) ærgrer sig forståeligt nok over sagerne:"Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener”, siger han gårsdagens avis. Det har Mads Jakobsen ret i. Borgerne fortjener det hvert fald ikke. De har ikke kommunale kreditkort, og de har intet ansvar for den svigtende kontrol. Borgerne kan bare se til, mens deres kommune bliver sat i forbindelse med den ene dårlige sag efter den anden, som involverer personer, der har siddet i betroede offentlige stillinger. Retfærdigt eller ej, så koster sagerne i form af et stort overtræk på kommunens image-konto. Man må for borgerne håbe, at der ikke ligger flere skeletter og venter på at falde ud af de kommunale arkivskabe, og at en ny kommunaldirektør kan være med til at få sat en stopper for problemerne. Der er trods alt en grænse for, hvad man kan holde til at høre på og om - også i Lydens by.

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce