Annonce
Holstebro

Parkeringsplads og mulighed for at vokse: Frisør rykker i større lokale

- Vi er glade for den placering, vi har nu, men den udelukker os fra at blive større. Det nye lokale er mere rummeligt, og det giver os nogle muligheder for at udvide, siger bestyrer af Frisør Morgenhår i Holstebro, Camilla Munch. Arkivfoto: Sugi Thiru
En ny adresse skal give Frisør Morgenhår mulighed for at udvide, samtidig med at kunderne får lettere ved at finde et sted at holde bilen, når håret skal ordnes.
Annonce

Holstebro: Dårlige parkeringsmuligheder og for lidt plads har sendt Frisør Morgenhår på jagt efter nye lokaler. Den jagt har nu givet pote, og salonens ansatte kan se frem til snart at flytte ind i et nyt og større lokale.

Lige nu holder Frisør Morgenhår til i gågaden i Holstebro, men inden længe rykker de teltpælene op og flytter til Struervej.

- Vi hører tit fra kunder, at der er dårlige parkeringsforhold, og at det kan være svært at komme ind til os. Nu får vi vores egen parkeringsplads og et større lokale, siger bestyrer af Frisør Morgenhår i Holstebro, Camilla Munch.

Det er endnu ikke helt på plads, hvornår man for første gang kan få klippet lokkerne i frisørsalonen på Struervej, men Camilla Munch håber på, at det sker hurtigst muligt.

- Vi har først lige overtaget lokalerne, og vi skal jo have hele butikken flyttet. Det skal også være sådan, at vi har ordentlig tid til vores kunder, så der går nok to-tre måneder, siger bestyreren.

Frisør Morgenhår har ligget i gågaden i Holstebro siden 2013, og selvom der ikke er langt til det nye lokale, bliver det lidt vemodigt at skulle låse døren for sidste gang.

- Det bliver lidt mærkeligt at sige farvel. Men selvom det bliver trist, så er det alligevel glæden over det nye, der vinder. Hele personalet glæder sig, så vi kan slet ikke vente til, at vi kan flytte ind på Struervej, siger Camilla Munch, der også håber på, at flytningen kommer til at givenye kunder i salonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce